Saturday, February 26, 2011

ladang anggur tasik beris sik kedah..again? =.=

assalamualaikum


semalam dalam surat khabar/paper ada keluar pasal ladang anggur tasik beris..then mak ayah fyna pon teruja lah  nak pergi sana..dari rumah fyna dalam 1 jam jugak lah..

fyna dah 2 kali dah pergi sana..1st time photoshoot..2nd time bday fyna..so hari ni pergi lagi.haha dah memang hafal sangat la tempat tu..

tempat tu kecik je..tapi permandangan dia memang superb lah! cantik sangat and memang ramai pergi sana tau..tak henti-henti orang..yang muda and yang tua pon sama naik

ok lah jom tengok gambar fyna and family tadi =)



outfit yang tak best! lepas lunch ayah bagi 15 minit je untuk siap =.= mana sempat! nak cari baju lagi..tudung lagi..nak makeup lagi..jadi kesimpulanya ni lah resultnye

eyeshadow warna kuning + coklat from silky girl
gel eyeliner from maybeline
lipstick pretty nude no1 from silky girl
blusher? fyna dap kan dengan lipstik je..haha..cantik tau! nampak natural je..


bilik air 


ni tempat ambik wuduk..terlupa nak snap bilik solat..kecik je..tapi bersih..kain sembahyang pon elok and bersih 




siapa yang tak pernah datang..datang la..nak relax2 memang ni la tempat dia
tiket rm3 untuk dewasa and rm1.50 untuk kanak-kanak.ok la kan..tak lah mahal hehe

wah! promote..dah macam duta dah

13 comments:

mE_iRa said...

nak p...nak p...!
cm best je..hehehe

sawn said...

wow.. cam menarik jer ladang anggur ni.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wani nak p jugak la nnt =)

ardinihumaira said...

whoaaaaaaaaaaaa teringin nak g gak

ARJUNA.Inc said...

alaa..nk dtag cni!!..nk shoot..cm mnarik je..huhu..

Nem0 o0h Nem0 said...

cam best jek.tp kedah jauh sgt la.. =(

kathy jem said...

I dah tag u..jgn lupe join...

Amirrah Zawani said...

mcm best.. cantik lah tu.. one day nak pg gak lah sana.. :D

dilaOHdila said...

tq 4 sharing Fyna....

zOeY zAu YaH said...

dekat sik kan? hari tu ada pi umah kwn bpk kt sana..dia suh pi ldg anggur..situ ke ha? x tau lak haha

alinac lover said...

yong ada hajat nk p sna..susah x nk cri tmpt tu?

alinac lover said...

nak p!!! susah x ek nk p sna???

Hazwan Hafiz said...

Walaupun orang Kedah, duduk dekat pun baru sekali pernah sampai :)