Sunday, February 13, 2011

jelesnya dengan student-student sekarang

assalamualaikum


lamanya tingalkan blog ni..comment pon tak sempat nak aprove..=.=


sorylah..saya kerja..so nak update blog pon time tengah malam sahaja..time cuti buzy jadi suri rumah


rasanya ramai yang ada blog ni semuanya sudent-student kan?jeles tau! 


bila dah kerja memang tak ada masa sangat nak beronline..kecuali lah sanggup bersengkang mata dari balik kerja sampai ke malam beronline..haish! then dapat result mata lebam..oh noooo


dulu time saya jadi student, manalah mampu beli laptop..beli pc yang besar gedabak tu je..mana lah boleh usung ke sana ke mari.


nak online pun kena pergi cc atau pun working lab..tu pun ada tempoh masa.


dulu mana ada WIFI


broadband lagi lah tak ada


dah boleh beronline ni..senanglah memahirkan diri menjadi stalker terhebat..( ok ini saya tak jels =P)


tengoklah bertapa senangnya student sekarang..betol tak?


kadang-kadang teringin jadi student balik..tapi kerja sambil belajar? macam tak boleh je diri ni..haish!


ok lah..dah puas mengeluh..


harap-harap tak akan ada yang dah bosan dengan blog saya


psst: tadi time drive otw balik nampak bebudak sekolah menengah tengah merentas desa..haha comel-comel je..saya dulu paling tak suka merestas desa..penat tau tak! then muka mesti burn..=.=


sekian terima kasih =D

8 comments:

zuk zuhaiza said...

dah lumrah..masa belajar tak sabar2 nak keje..
dah keje nak jadi pelajar balik..huhu..

zuk zuhaiza said...

dah lumrah..masa belajar tak sabar2 nak keje..
dah keje nak jadi pelajar balik..huhu..

Sheeq ♂ ♀ said...

kerja sambil belajar lagi la bz kan?lagi xde mase utk blogging..same la time sekolah dulu xsuke merentas desa..mula2 je lari then jalan je, amek angin..kekeke

liyanaziz said...

yana paling x suka merentas desa, selalu skip hokeyh! hahahahahha.. dulu masa sekolah yana x de lappy, cuma bila dah masuk u baru dapat.. hehehehhe

tomato said...

student bnyk abeskn masa utk blog instead of studying.. mcm ceq..huu

ryu said...

skunk bru aku rse untung aku jd student....tp aku still dijajah pmr tahun nie...

aLieF si Muncung ManiS said...

alief pun rasa beruntung sbb jadi student zaman sekarang..semua ada.tapi,kadang2 alief salah guna gak wifi ni..gara2 wifi,alief tak tentu nak study..huhu..

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"kalau korang berani,sila baca..kalau tak berani,sila ajk kawan sebelah utk baca bersama korang..deaL???""

Uchi kay-f @hmad said...

saya x student taw.ngeh ngeh..:p