Monday, February 28, 2011

im hopping....

assalamualaikum



teringin rasanya bebas seperti burung..tak payah fikir apa-apa..bila dah menginjak 26 ni bersedia lah..tak boleh main-main lagi..duit kene lebih banyak simpan dari bershoping makeup or baju..fikir dengan siapa kita nak share hidup kita nanti..tak boleh lagi lemah and ikut telunjuk orang..kena kuat..tak boleh nak harapkan orang lain

kena ada duit sendiri tak kisah la kalau laki nanti anak raja..tu tetap duit dia bukan duit kita..tak kisah lah kalau kerja cleaner pon..tu tetap duit kita..sebagai seorang perempuan..kita tak boleh mengharapkan suami kita sahaja nanti..memangla laki kita tu baik gilaaaaaa..tapi who knows..bila dah ada duit sendiri at least kita dah ada saving untuk prepare apa-apa terjadi..tak lah kita terkapai-kapai..

ni semua pesan mak

banyak dah berlaku time umur 25..yang best and yang tak best..semua tu fyna dah malas nak ambik kisah..fyna nak pandang depan..alhamdulilah..dari awal tahun sampai sekrang asyik benda baik je berlaku..harap semua ni berterusan

banyak yang fyna janji tapi belum tunai kan

video makeup tutorial
cara pakai contact lense dengan betol
soal pasal fashionista (macam tak layak je)
review pasal itu, ini
banyak lah..

fyna dah buat video tu tapi tak cun lah gambar..insyallah dalam bulan ni jugak fyna try beli vcam baru..yang clear..baru best..so sapa-sapa yang req tu tunggu la ye..sorryy


even jarang update pon ada jugak yang datang tengok blog fyna..thanks ya

yang best birthday taun ni


bakal mak mertua buat..eceh..gatai =P
ni la hadiah terbaik yang fyna dapat

=D


20 comments:

Halusinasi said...

yummy tgk kek tu! apa2 pun, Heppy Besday kak!

Rozana Razali said...

happy belated birthday, sedapnya kek! =)

zuk zuhaiza said...

happy 26th buday sis..

tapi tak nampak mcm 26..u look more younger..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

cantik kek =) rasa mesti umphh!

Azie Azra said...

nyum nyum .sedapnye !hehe

fyna cpt buat tutorial lagi !tak sabar

Drunbella Khoo said...

wow.
mesti nuffy dah berkepuk dah neh.
:)
yup bila umo cecah 25 ke atas, kita kena pikir masa depan dengan lebih serius.
dah xboleh main2.
susah kan jadi orang dewasa.
takots.
=_='

.nuruashia. said...

sys..
nk kek tu jugaaa :D

nurulfaridah said...

u da kne fikir psal future..bgs2.. :)

Azueriena Norash said...

happy beday dear...cummell ler fyna nie...suker nengok dierr....

Amirrah Zawani said...

boleh kawen lah umur 26 dah.. ehehe!!
wahh bakal mak mertua buat kek.. terbaik lah.. :)

Miza Yusof said...

happy birthday fyna :)
26 ? macam tak caya pulak.
serious tak nampak macam 26.

Nem0 o0h Nem0 said...

hppy besdy babe! moga apa yg di impikan nti tercapai.amin

Cik Yatt said...

bestnye kek tu...nk sikit..hehe

kathy jem said...

wahh bakal mak mertua buat kek ni...bestt tu...so cpt2 la kawen boley geng ngn kathy nnti.. hehe

nada said...

all the best in your life dear (:

~SYAZ~ said...

erm~ betol kate sis,kite ni perempuan kene jugak ade saving sendiri..
even partner kite tu berduit..
tapi tu duit die..

^_^

mE_iRa said...

k.fyna..sedap la kek toe..yummy..!yummy..!
hehehehe

i.k.o said...

waaaa npk cm cdap! nyum3 :)

cik fara said...

ahhh ! kekkk ,, ^^

alinac lover said...

waaa best nya ada kek..trus nk nyum2 ni heehhe

hepi besday naa~