Sunday, February 6, 2011

fyna's tutorial : simple loose hijab

assalamualaikum











video bewarna ni terover la pulak..makeup tu overr sebab baru balik dari photoshoot..haha..so ignorekan my face yang macam opera cina tu ok?


nampak tak bahagian belakang? i lupa snap la pulak bahagian belakang..tapi labuh la

act cara pakai macam ni sebenarnya boleh dipendekan atau dilabuhkan..sebab pashmina jenis ni panjang and tebal..so video tu i rasa dah tutup dada..kalau nak tutup lagi pon boleh act..try pakai pakai dulu then korang adjustkan labuh tudung tu..tapi jangan risau sebab yang belakang memang labuh pon..dalam video i ada tunjuk bahagian belakang kan?

itulah kelebihan pashmina ni..hehe

soalan dah terjawab kan?

=D

11 comments:

NAA said...

Mau menjemput fyna join contest ni... http://dhati-naa.blogspot.com/2011/02/1st-contest-in-da-house.html

btw.. folo u

mq said...

fyna! youre pretty! this style sangat suit u! :)

tomatokering :) said...

suke2.. xpenah g try pkai camni..t nk try la . :D

izryn halim said...

pashmina tu nampak macam lebar skit dari pashmina biasa kan?? mane beli ea??

Sheeq ♂ ♀ said...

thanks fyna..^^

Uchi kay-f @hmad said...

setuju dgn komen yg kata umoq u 8-10 thn mude ngeh ngeh.......

mq said...

hi fyna! thanks sbb buat tutorial ni, i dah tryy... :D

http://jellybeanbelly.blogspot.com/2011/02/hana-tajima-loose-shawl-yo.html

cuba you tgk :D thankss!

CikBulat said...

fyna, suggestion for u :)

buatlah page untuk tutorial hijab style (yang jenis ttup dada) . i like this style, :) tapi sememangnya kalau nak shawl ttup dada, kena shawl jenis size besar kan? =D

(REPLY ON MY PAGE PLEASE)

iManAzRaf said...

nice! heheeh..

edda(",) said...

love it! thanks

Mya said...

dah cuba, n sgt nice ^-^