Wednesday, February 2, 2011

fyna's tutorial : hana tajima hijab style 1

assalamualaikum

yeay! dah siap video..fuh! bertungkus lumus menyiapkan..maklumlah baru 1st time guna window movie maker..thanks to cik ailebiu sebab kenalkan i dengan software ni =P

berjam-jam jugak la nak siapkan..harap korang sukeeeeee... =D

ada wrong spelling dalam video ni..
it pashmina not pashimna..
i memang dari dulu lagi fail nak sebut pashimna ni..haha

sory..tak ada suara sebab laptop adik i OKU..dia bisu..haha





enjoy!


1 lilit je.tak ketat pon dekat leher..so tak ada rasa terjerut ok! haha

good luck!

pssst : upcoming is 2nd tutorial. =D



24 comments:

hana said...

hehehe , cantik ,nak try lah . tq .
akak lawa:)

Faa Niza said...

comel lah fyna, senang giler kot, satu lilit je ;)! suka!

fiza_sensei said...

nice tutorial darlink. hana tajima baling nih. hehe

Uchi kay-f @hmad said...

ngee ngee..tgk sambil gelak2...

taw xnk kata pe...eh u why B N W?

azalia hjsalleh said...

lawa lawa sumpah lawa
nice tuto ;)

Uchi kay-f @hmad said...

eh u kan i dah ckp u ni hana tajima versi malaysia..ngee ngee

so keep on to style 2 iyer Daa..:p

Izzul Amir said...

haloh haloh cantik ajee ^_^

Azreen Zunairah said...

catiknya fyna !! suka tau tgk mata fyna..kuyu2 pastuh buntang..ekkk mcm mana tuh..pape pun adalah jugak mcm hana tajima..sweet2..huhu

.nuruashia. said...

pewwwiiittt.. suke tgk muke sys ehhehe// comey lote =)

kay said...

de bf x?
terpikat ni

munyra said...

waaahh..! lawa2..mmg da lme da carik vid mcm nih..shuke sgt laa..=)

ARJUNA.Inc said...

dgar cte ade model nk photoshoot...hehehhe...kalo dtwarkan tmpat..tol2 nk ke?haha

nada said...

nice tutorial. senang je rupanya :)

ada mokhtar said...

gorgeous darling =)

AIMAN said...

hoho.. tertaik =)

fariza fauzi said...

omg ! akhirnya !
hehehe thanks dear :)

Drunbella Khoo said...

hahaha.
finally ada jugak tutorial.
satg nak try.
(^___^)v

uyunnajwa said...

fyna,,pleasee do tutorial make up please :)

alinac lover said...

waaa nk try!!! tq2~

~m!ssy a!n~ said...

nice tutorial sis! :)

Anonymous said...

cantik dan simple..tp kalau boleh labuhkn lar lagi pashmina tu ya?baru tuntutan bertudung tu jd lengkap =)

lizzscarf.com said...

awesome tutorial.
Lizzscarf ada jual pashmina inspired hana tajima juga!

intan said...

awaw..cantik sgt2...nak cuba laa..hee

intan said...

cantik sgt2