Monday, February 7, 2011

attend kenduri untuk buncitkan perot

assalamualaikum

korang suka pergi kenduri? i dulu tak suka..benci..sebab ramai orang and panas sebab kene pakai pakai baju kurung time tengah hari..tapi haritu mak ada cakap

kalau tak attend kenduri orang nanti kenduri  hang orang tak mau mai..

ok fine! so sekarang kebanyakan kenduri i akan ikut my parents sekali..
syok sebab dapat tengok pengantin.lawa ke tak? haha jahat!

hari sabtu baru ni i pergi 2 kenduri..dekat sungai petani and alor setar..so sebab tak muat kereta, i dengan adik i pergi naik kereta asing..so 2 buah kereta la..



makeup look for that day
soft pink smokey look..
pakai oren makeup pink..pandai!


muka excited dengan mission untuk membuncitkan perot =P

kenduri dekat sungai petani..anak kawan ayah kawen..sama umur dengan i ok! 







then terus pergi ke alor setar..rumah bestfriend my mom, makcik shimah..anak mak cik shimah kawen, izham..izham pon sama umur dengan i ok! 

dulu i dengan izham rapat..buat semua sama-sama.kapel la konon..haha..tapi time kecik la..dah sekolah menengah tak cakap dah..malu kot..haha

tapi haritu beramah mesra la kejap..dia kata dia tak cam i lagi..sebab dulu i gemok! ok fineeeeeee!


ayah pengantin di tengah..ayah bakal pengantin taun depan berbaju hitam *tiba-tiba*



dulu kami pangil diorang kemabr..sebab muka sama, umur pon sama


mak dengan makcik shimah..bestfrend sejak study kat ikm sampailah sekarang


anak dara yang sulong..haha


hero ku..haha gatai


ok jom balik


5 comments:

ardinihumaira said...

bestnye g kenduri. dni tak dapat g mana2 kenduri hari tu sebab dni lemau habis lepas majlis tunang. sampai skang duk demam hehe

Amanina said...

gi kenduri bawak bakul isi bunga telur ea :D

donnarence said...

beautiful!!

Uchi kay-f @hmad said...

jadi u ni anak sulong ke ?

cheq ni urg kedah ka,awatnye tak habaq awl2 ingat "marqa dari penang" ngeh ngeh <--pergh terabuq ayat2 nie

missamy said...

cun lahh sis make up . pkai shawl pun cantik :)