Thursday, January 6, 2011

tips untuk segar sentiasa

assalamualaikum

amboi tajuk! haha

baru-baru ni i masuk bilik parents i..terkejut tengok banyak gila buah dalam blik tu..dah macam peti ais! haha
my mak selalu beli buah berkotak-kotak untuk kantin dia..so sebab RMT tak mula lagi..so takot buah kecut.my mak letak dalam bilik..sebab dalam bilik ada ekon (aircond) so buah tu stil segar bugar macam letak dalam peti ais! kalau letak dekat luarkan dengan suhu biasa, buah akan buruk kan..



see buah stil segar bugar even tangkai macam kecut dah..haha
ni dah semnggu lebih tau! 

thanks to ekon!  

=D