Friday, January 14, 2011

terasa hodoh

assalamualaikum

dah awal bulan ni..tau-tau je la..mesti lah dah dapat gaji..hehe..so i pon decide nak belanja adik kecik i makan mcd and tengok wayang

tapi keluar rumah pon dah pukul 11.30 pagi..tak sempat nak tengok wayang..sebab kena balik before pukul 5 petang..tapi pukul 3 lebih dah sampai rumah..hehe

so decide pergi sentral square sebab situ je ada mcd..i pulak mengidam nak makan mcd =.=


mari jalan-jalan!


adik i baru potong ambot..
hensemnya


my lil sis comey!



seeeeeeeee..fuh! fuh!

tapi kan...
kuah dia sikit..so tak sedap sangat lah
hmmmmm
tak macam tahun sebelum ni


lepas tu p watson
heaven!
i jadi rambang mata...
habis rm50 kat situ..ish!


adik i gedik nak


ni i beli untuk adik kecik i
dia sekolah cina
so paham-paham je la bila dia cakap melayu macam mana
so i beli untuk improve kan bm dia..
terutamanya karangan!


i punya..so sebab ada 2..
adik i cakap dia punya 1
ok fine!


NUTOX
i tak tau la ok ke tak
nak sangat try..hope ok lah dengan i kan
sebab sekarang i just pakai pencuci, toner, pelembab sahaja!
=.=

nanti i bagitau ok ke tak i pakai..heeeeeee


yes im officialy now! =DDD


tapi terasa macam tak kena dengan muka i shawl ni harini..
dia buat perangai
so i rasa i hodoh sangat!
and i keluar just pakai baju lengan panjang + jeans + selipar!
1st time keluar pakai selipar..
so not me =.=


=D



24 comments:

azalia hjsalleh said...

hi fyna
1st of all nak ckp fyna nampak tak hodoh dgn shawl tuh. pd pandangan lya fyna nampak manis sgtttt ;)

yupz2 , kuar pakai selipar buat kita selesa la

Uchi kay-f @hmad said...

nutox tu product utk?

afiq said...

xpe sekali sekale.. sempoi kua pakai flip flop. relaks sikit :)

intan said...

kakak yang baik siap belikan buku utk improve karangan adik :D :D :D

liyanaziz said...

it's ok la, kadang2 kalau pakai flip flop sangat selesa.. hehehehe.. wow! prosperity! yana x makan tapi suka curly fries tu! yummy!

cyda aljufry said...

central square? sungai petani :)
tempat i selalu pergi sejak dah blaja dekat uitm kedahh nie. yeahh CS jew ade mcD -.-"

shah said...

u pakai produk mcm2 tak takut ke jadi lagi teruk? skarang dah lawa dah hehe..

p/s: collagen tu ape ye

sugar2 kapas strawberry said...

comel je..tang makeup tu suke :)

mimieux said...

baju lawa nohhh...jelez...=.=

fyna said...

@azalia hjsalleh hehe thanks iya..tp xtau la why haritu macam tah apa2

fyna said...

@Uchi kay-f @hmad untuk muka...hehe

fyna said...

@afiq hehe i noe tapi bukan mcm i..so rasa xselesa

fyna said...

@intan hehe harap2 dia bca la kan

fyna said...

@liyanaziz la..xmkn? ruginye =(

fyna said...

@cyda aljufry wah really? next time lepak seklai jom!

fyna said...

@shahdah nama pon perempuan heeeeee

fyna said...

@sugar2 kapas strawberry thanks syg

fyna said...

@mimieux baju hampa

nuyuljana said...

manis muka u pakai tudung!

;)

cyda aljufry said...

jom3! haha

fariza fauzi said...

hey..u dah pakai tudung??
cantik lah !

fyna said...

@nuyuljana thanks syg

fyna said...

@cyda aljufry =P

fyna said...

@fariza fauzi thanks hehe