Friday, January 21, 2011

my new contact lense : puffy 3 tone grey

assalamualaikum

dah lama i nak sangat lense ni..sampaikan suruh kawan i ambik stock cepat-cepat..tapi seminggu lepas baru dapat lense ni..and im soooooo happy! ya lah..

omg! love it!

  • nipis and lembut sangat lense ni
  • sangat-sangat selesa
  • diameter : 14.5 mm
  • warna dia terang! and nampak macam mata omputih asli! wah




gambar intro!
seee macam omputih celup kan! =P



saya rabun!




cantik kan warna dia?









cantik tak saya? haha

dulu i suka beli diameter 16 mm..baru mata macam doll..hehe

tapi i suke puffy ni sebab warna dia yang gojes! and terang

suka?
nak beli? cepat-cepat email me ok!
sementara stock masih ada..hehe

RM38.00 sahaja..murah kan?

dijamin sampai ok =)


email me : fynahere85@yahoo.com




49 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

kena g check dulu mata ni da berapa tahap rabun

ardinihumaira said...

cantik3... dni baru je nak jadi agen contact lense ni hehe

Uchi kay-f @hmad said...

nk gak pki tapi urg laki2 ssuai ke?
*garu kpala lutut*

bhahahha..psst mmg lawa ler cik fyna !

fiDooo said...

sangat cantik mata tu!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mata yg sgt chomell:D

Lyeanna Wana said...

kak fyna2..nak nanye..
law lens yg pure sesuai ngn mate sepet pe??

safura zahari said...

nice dear.38.murah2...

fiza_sensei said...

cantik. nampak ori mcm mata omputih

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

wah cntikla lens ni.
mata yg sepet pn bole jd besar.
comel je bile u pakai

alinac lover said...

lawa!

Bella said...

woww! gojes gila!gaye shawl tuh gaya hana tajima eh?

cik kia said...

comelnyee.warna hitam ade tak ?
btw,kak fyna.kia ade terjumpa fb sorang ni.mcm muka kak fyna orrr she errr errrr.nah tgk fb die.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1826491303#!/profile.php?id=100000570499945

Cerra said...

chantek! :)

intan said...

woah cantik..!
i pon baru beli lense colour lebih kurang macam ni ;P

azalia hjsalleh said...

kalo adew duet , confirm dh book awal2
sumpah chantek
lya teringin na pakai lens sebab spek mata dh rosak

Pinky Pixie said...

yunk, cantiknya.

teringin nk pakai. tp yt xreti. sob2. T.T

alisha said...

cantiknyaaa . teringin nak pakai contact lense tapi tak ada duit la pulak nak beli . :DD

kathy jem said...

Okey ker..sy pernah beli contact lens yg awk pakai ni kt dlm fb..bile pakai contact lens tu bergerak2..huhu frust jer...

fariza fauzi said...

dear..buat la tutorial cara u pakai shawl tu...i buat x jd pun..hukhuk

Illiana Hidayah said...

comel2...
tapi...tak retilah nak pakai kaler2 ni...coz power sgt tinggi~

ayulunera said...

seyes nampak macam real...i memang mencari yang nmpak cam real ni...beli kat ne ea...nak tengok kale2 yang ade....ehehhe....leh emel ayu tak...
ayu_lunera@yahoo.com

onlyMYNN said...

wahhh ! Lawaaaa ~ :)

Anonymous said...

if nk beli nih bayar gne account eh ?

Yana@Nana said...

yana pun beli this col in FB CNTIK LAH col dia tak rugi yana beli..
tak sabar nak tunggu smpai

fyna said...

@Anonymous yes!

fyna said...

@onlyMYNN =P

fyna said...

@ayulunera da email =)

fyna said...

@Illiana Hidayah power 1000 pon adala syg

fyna said...

@fariza fauzi haha ok..sabarrrrrr

fyna said...

@kathy jem mesti terbalik!

fyna said...

@alisha ada duit nanti borong byk2 la..hehe

fyna said...

@Pinky Pixie sumbat je..hehe

fyna said...

@azalia hjsalleh ow..beli la..xkn nyesal punye

fyna said...

@intan really? nk tgk!

fyna said...

@Cerra=)

fyna said...

@cik kia faker!

fyna said...

@Bella hehe lebih kurang la=D

fyna said...

@♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ hanks syg

fyna said...

@fiza_sensei hehe

fyna said...

@Lyeanna Wana semua lense sesuaila syg

fyna said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION thanks syg

fyna said...

@fiDooo hehe

fyna said...

@Uchi kay-f @hmad =P

fyna said...

@ardinihumaira nanti boleh beli dekat dini!

fyna said...

@sugar2 kapas strawberry haha check betol2

Najwa Anuar ™ said...

fyna still available lagi ke lens ni? wawa ada beli tapi 45.tgk ni murah pulak.baik oder kt fyna.

farcuemai said...

fyna,
selamat tak? saya teringin nak beli online tapi was2 gak. hehehe..mata saaya kering leh ke pakai? pernah pakai dulu sampai dah jadi rupa menangis sedangkan tak menangis pun time pakai tu..air mata keluar macam air paip.trauma sekejap pakai ctct lns ni.lagi satu, dulu saya pakai softlense. kekeringan mata ni lagi teruk coz duk kat salji (opisnye ekon sejuk derr) heheh

Anonymous said...

kak fina, kakak still jual lens ni ke ? Kalau masih jual nak beli la kak <3 ~~

Isa ♥ said...

Wow you are so gorgeous! Your eyes and your face, beautiful ^^