Monday, January 24, 2011

menyampah betol i dengan orang yang belagak macam u..haktuih! (ok terover =P) haha

assalamualaikum

rasanya 1 hari lebih jer tak berblog..terus rasa rindu..cewah..thanks pada yang care dekat i ye..tangan i da ok..cuma masih OKU..

korang rasa i ni sombong tak? muka i dah la jenis muka baik saje kan? =P mana ada muka i sombong.. =.= sedih jugak bila cakap i sombong..tapi kan..i mengaku jugak i ni sombong tapi sikit je..




ni soalan dari formspring

tengoklah..ada 450 lagi soalan i kena jawab..i tak suka jawab soalan spam! geli ok! soalan tak ikhlas..kalau soalan atas ni memang soalan ikhlas..meh tengok satu-satu


u cun tp blagak...mnyampah btoi i orang yg blagak....MACAM U.... xguna pown blagak dgan orang....kta ni smau makhlok allah yang sma....

sebelum jawab soalan tu..meh tengok wall i..


i lock wall i..so orang tak boleh nak komen sesuka hati..sebab i ni agak malas nak online..kalau rajin i online lah..kadang-kadang i mengadap je facebook ni and skodeng gambar-gambar orang..takot i terlepas bila orang post dekat wall i..so dari macam tu lebih baik i lock saja kan?

message pulak i memang tak akan reply..kecuali if i rasa nak reply i reply.. =.= tapi kalau korang dari blog sure i reply punya! insyallah =)

so i ni sombong? i mengaku a bit sombong..jenuhla nak beramah mesra dengan semua orang..penat jugak tau! kalau orang baik dengan i, i akan baik..kalau orang wat jahat dengan i..i wat dunno.. maybe si polan ni terasa kot i tak balas message dia or i tak terlayan dia..sorylah terlepas pandang kot..len kali spam dekat status i banyak-banyak baru lah i perasan..
EH YOU NI YANG SELALU SPAM STATUS I KAN? HELLO..I DURIAN..YOU LANGSAT? HAHA

_________________________________________________________________



nape u remove i dr fb u? i follow kot blog u :(

dalam 1622 friend dalam facebook i..i rasa hanya 20% yang i betol-betol kenal and selalu tegur i and i tegur diorang..yang selebihnya i tak kenal..teringin gila nak remove yang tak kenal..tapi bila dah teremove ada pulak yang sedih..fuh! rasa bersalah gila i.. =(


_________________________________________________________________



kenapa saya add akak,,akak x approve pon..sedih saya..:((


dalam 1352 friend request tu mesti terselit MUSANG BERJANGUT kan? sebab tu i berhati-hati..kadang-kadang terlepas jugak SEGEROMBOLAN TOYOL..tapi diorang pandai hide..cari-cari tak dapat..so bergembira lah mereka stalk i..

sapa yang nak add i boleh..cuba bagi private message time nak add tu
"hi saya dari blog akucungila.blogspot.com..add saya ok"
dengan lajunya i akan aprove..percayalah!



nak add my facebook ada di tepi belah kanan ok..scroll sampai jumpa..

ok time for blogwalking now  =)



p/s: gambar excited pergi check mata...
hehe i dapat cermin mata baru minggu depan
my birtday gift from my bonda! yeay!



31 comments:

Nurul Aina Adnan said...

fyna,i add u..cpt2 cr nama i kt fren req u..nurul aina adnan..hee..

Amirrah Zawani said...

sabar je lah fyna...
buat tak tau sudah dgn org cam tu :D

Amirrah Zawani said...

sabar je lah fyna...
buat tak tau sudah dgn org cam tu :D

Amirrah Zawani said...

sabar je lah fyna...
buat tak tau sudah dgn org cam tu :D

fariza fauzi said...

yucksss...geli i dgn org2 mcm tu...
ade yg add sbb saje nk view gambar..tegur xpernah pun..
hmm and ada juga stalker,,spy pun...
mcm2 laa..ada yg i n then remove add lg...mcm2 kann

Teyn said...

awwhh~~ kesian u yang..

liyanaziz said...

wah wah wah fyna.. top hokeyh.. kikikiki.. jangan approve org yg x kenal.. kikikiki

Dayana Nasir said...

hmm..tu la kan. orang selalu anggap kita sombong. padahal kita just nak berhati-hati je dengan hidup kita.

Uchi kay-f @hmad said...

hi3 mcm2 ragam manusia ni..kdg2 lucu pun ade adeh!

*kdg2 terpikir juga fb ni gune tuk ape erkk...xpelah fyna layankan je...mne yg xleh layan biarkan je..kite mmg xmampu puaskan hati sume urg..tapi rasenye saya taw why soklan tu timbul dlm fmspring fyna..bhahaha biarlah rahsia dlm rahsia eceh!..<---pjg pulak aq mengarut...

fhatihah hadi said...

u, i yg tny
'nape u remove i dr fb u'
huhu =(

Fitrihadi.com said...

fyna..napa tak buat fan page???kalau friend request banyak sangat better buat fan page je.. so tak perlu nak approve..biar diorang LIKE je..kita goyang kaki je heh

alah komen negatif tu pedulikan je..dalam sejuta yang suka mesti ada sekor yang benci..kan? jadi pang yang banyak tu jgn pandang yang sekor tu hehehe

amier azrul alias said...

wow artis amai fren request :p

Nasuha Salleh said...

macam2 kn
tarik nafas je la ye
moge bhgia sntiasa ^_^

My Recent Post: Tatacara Eyeliner Hitam Keliling Mata

Khairunnisa said...

sy ada add u dlm fb..i xde blog tp slalu baca blog u...suka tgk u make up..huhu,,,approve me ya...i'm khairunnisa ahmad

fyna said...

@Nurul Aina Adnan heehehe da aprove kan? =P

fyna said...

@Amirrah Zawani hehe ok syg =)

fyna said...

@fariza fauzi tau xpe..sabar je la kan

fyna said...

@Teynits ok syg =)

fyna said...

@liyanaziz haha hot konon je =P

fyna said...

@Dayana Nasir tau xpe..org main ckp je..bkn nye tau nk jage perasaan org

fyna said...

@Uchi kay-f @hmad kenapa? kenapa? ye i memang sombong..dengan you je..=P haha

fyna said...

@Fitrihadi.com fan page? ish tak nak lah..gile glemer t..owh you ke..sory..add i blik ok =)

fyna said...

@fhatihah hadi sorry..add i blik ok =)

fyna said...

@amier azrul alias artis mendenye..haish

fyna said...

@amier azrul alias artis mendenye..haish

fyna said...

@Nasuha Salleh thanks =)

fyna said...

@Khairunnisa da aprove..thanks sebab suke bc blog i =)

Rizal said...

hai fina, apa-apahal, aku mengaku siap2, aku ni selalu follow hang punya blog, lebih kurang mcm stalker la. ok itu jer. just nak bertegur sapa, anyway, blog hang memang cute. jgm marah kat aku tau. aku takde kaitan dengan stalker yg jahat2 tu.

Eaty Zate said...

sys fynaa ! approve la kite , da lme add , huu tunggu jea approve , na sgd tengok pict2 sys yg cantek . approve taw c:

cpat carik name Eaty Sein .

huu c;

Eaty Zate said...

sys fynaa ! approve la kite , da lme add , huu tunggu jea approve , na sgd tengok pict2 sys yg cantek . approve taw c:

cpat carik name Eaty Sein .

huu c;

NuR 'aQiLaH said...

mme pon dah add.
akak acept cepat.
kalo tak, majok.


huhu -_-"