Wednesday, January 19, 2011

happy birthday ayah yang ke 51..muda lagi ni =P

assalamualaikum

birthday ayah 12 january..tapi 15 january baru celebrate..sebab masing-masingkan sibuk dengan kerja =P celebrate dekat DATARAN IKAN BAKAR SUNGAI PETANI..fuh sini memang terbaik..fav my ayah jugak..kawan i yang dari KL sangup datang ke sini tau sebab dia cakap dekat KL tak sesedap dekat sungai petani..eceh



ikan bakar
sotong masak kunyit
udang besar masak sos kot =P
lala masak tiram
sup tulang
daging bakar
sayur kalian goreng ikan masin

total RM50.00
(jangan percaya)


i try pakai inner..da beli dekat sebulan..baru try pakai..adik i cakap BURUK GILA
ni 1st and last pakai =(


mak and ayah kesayangan


adik kecik,orang pertama yang makan and orang last yang habis makan..haha


my 2nd sister dengan boyfriend mualaf dia..hehe


kereta kuning adik i..i and adik kecik nek kereta ni je =P


kereta naza bestari adik i..bawak VIP (mak ayah) 

dulu mak ayah yang bawak kami berjalan..sekarang kami pulak bawak mak ayah berjalan-jalan dengan kereta sendiri =)



AYAH

When it comes to Fathers
There's lots of them about
But you're the very very best
Of that, there is no doubt
When it comes to Birthdays
Let it be the best for the best
The greatest gift I ever had
Came from God, and I call him Ayah!
Have a really Happy Birthday, 


Happy Birthday AYAH


=D

7 comments:

amier azrul alias said...

hepi bestday ayh fyna! =p

MieraJellina said...

sedapnye mkanan2 tu sume...!

eh upakai inner cun je? mane ade buruk oh.

Bella said...

eh, oke ja u pakai inner! & hepy belated to ur dad too :D

nurulfaridah said...

happy besday to ur dad :)

fyna said...

@amier azrul alias =)

fyna said...

@MieraJellina btah la..hehe

fyna said...

@Bella thanks syg