Wednesday, January 19, 2011

DEAR DIARY..要读取的任何形式的..ALAHAI =.='

assalamualaikum

diary oh diary..i bet 80% dari kita mesti pernah ada diari kan? tapi time kecik-kecik la..sekarang dah ada blog..blog pon dah macam diari kan?


dulu macam-macam jenis ada..yang berkunci ni lah paling popular kan? haha dah jadi trend..yang ada katun-katun..bunga-bunga..lucu gila lah

i ada adik yang umur 12 taun..tapi kalau tengok macam umur 8 tahun..manja! bongsu kan..biasala

i dengan adik i yang lain kadang-kadang terjumpa diary adik kecik i and baca..haha jahat tol! saja la..nak tau ada tak dalam tu pasal BOYFRIEND..biasala budak-budak sekarang kan dah pandai bercinta hehe


diary ku..wah excited nak baca ni


amboi ada doa pulak..rasa besalah je nak baca =.='


BIODATA

time i sekolah dulu time darjah 6 je semua wajib ada buku and tulis biodata kawan-kawan..kononya nanti takot lost cantact..yela..dulu mana ada handphone macam budak-budak sekarang kan?

PART YANG BEST



T.T tak jadi nak mengorek rahsia..SEMUANYA DALAM TULISAN CINA!!!!!!!!

FINE!


14 comments:

lassiegewdix said...

hahahaha
tak dpt nak bace ! ;)

Uchi kay-f @hmad said...

wah adik skola jenis cine ke?

gabanMorka said...

sumpah 100% aku xpernah ada diari seumor idup aku...haha

The Nurul said...

padan muka. hahahhahaha

safura zahari said...

hye.im ur 444 followwers. nice lense.

fariza fauzi said...

hahaha jahat betol..
at last x dpt pape jgakk.
hihihi

Faza said...

hehehe..dulu2 pon ade gak..dalam 2 campur2..biodata kwn ckit je..lirik lagu je bnyak..hehhehe

fyna said...

@lassiegewdix itulah pasal..haish

fyna said...

@Uchi kay-f @hmad hehe yes~

fyna said...

@gabanMorka haha really? bagus! haha

fyna said...

@The Nurul haip!

fyna said...

@safura zahari ok thanks syg

fyna said...

@fariza fauzi itulah..besrsusah payah..habuk pon xdak

fyna said...

@Fazahaha buku lgu mesti tebal dr buku sekolah kn? haha sama la kita