Monday, January 17, 2011

bila dah bertudung ni laku lagi ke?

assalamualaikum

hehe nak perasan kejap boleh? hana tajima kan pakai tudung main lilit-lilit je..men lilit-lilit pon cantik kan...tambah pulak dia pon cantik..sekarang dia glemer gila kan..

rasa-rasa if pakai macam dia i boleh glemer tak? haha


basic shawl..semua orang reti pakai macam ni..senang je kan..


mai tengok klon hana tajima




ni minah arab ni


next!

hana tajima!





ni lah makeup i pergi kerja..muka basi!

amacam? rilex la..bukan cakap muka macam hana tajima..shawl tu je la..ish! =P

sorryla  tergedik letak gambar banyak malam ni..tadi dekat ofis try test shawl ni..lilit-lilit macam best pulak
hehe


wei!  melalut laaaaaaaaa...

back to the title

dulu i ada buat photoshoot

ada yang berbayar and free..awal bulan lagi i dah tolak 3 photoshoot..ingat nak berhenti tapi rasanya macam sayang lah pulak..rindu nak berposing macam dulu..

soalanya

 bila dah bertudung ni ada lagi tak orang nak ajak pergi photoshoot? =/


34 comments:

c.u.m.i said...

akak...
siyes.... cantik dan manis....
semoga berkekalan penampilan mcm nie...
berubah demi kebaikan... :)

intan said...

bleh punya..
ramai je blogger prmpuan yg lain pakai tudung & still berphotoshoot..
cantik ;)

amier azrul alias said...

pakai je tudung ^^

Uchi kay-f @hmad said...

xkesah pakai mcm ner pun awk dah diberi rupe paras yg cantek fyna..jadi keep on iyer ;p

►AdamXis◄ said...

Salam perkenalan...Sy tak pernah nampak lg klon hana tajima yg nie...tp klon yg nie laku jgk sy tgk...hehehe

My recent post ►Motivasi : Tips Tingkatkan Motivasi Bekerja

:: bubu :: said...

rmai jgk yg btudung wt photoshoot.. phtogrpher xkesa kot..

fiza_sensei said...

fyna, header baru chantek :)

fyna said...

@c.u.m.i insyallah =)

fyna said...

@intan diorang dah memang cntik..hehe harap dapat la peluang lagi =)

fyna said...

@amier azrul alias i am now =)

fyna said...

@Uchi kay-f @hmad thanks awak

fyna said...

@►AdamXis◄ laku? haha perli ni =P

fyna said...

@:: bubu :: hehe okay =D

fyna said...

@fiza_sensei thanks dear =)

suhaida shukor said...

heyh kamu sangat chantek =)

fariza fauzi said...

i rasa ade je sebab i yg pakai tudung ni pon ada dapat ofer utk photoshoot..
ihihih cume x boleh posing maut melampau la..
anyway u pakai tudung nmpak sweeet !

Bella said...

eh skrg ni kan memang byk girls yg bertudung wat photoshoot, contoh mcm fatin liyana & the scarflets. dorang tu sume brtudung. org skrg mane ade prejudice da kt pompuan bertudung. kann? & pompuan bertudung ag nmpk cntik & manis compared to x bertudung. & sis u r so lovely in scarf. keep it up :)

Cik Suheela said...

wahhhh fyna lawa gila lah...mcm gadis ayu..

Kalaw u pakai tdg lagi ramai org nak pggil u pgi photoshoot dear :)

Nadd said...

mestilah laku.
cantik and sweet je kamu.
skrg ramai model bertudung. ^_<

zacky ~786~ said...

wahh .. laku kot..!!! jgn risau.. sbb anda cute.. ekekee... :D

Halia Kentang @ Annpaan said...

awk sgt2x chantek:)

erawr said...

beautiful!

cik fara said...

aka . mcm mne pakai shawl mcm uh :) cantikkk <3

fyna said...

@cik fara hehe later k

fyna said...

@erawr tahnks =D

fyna said...

@Halia Kentang @ Annpaan thanks awak

fyna said...

@zacky ~786~ hehe ok2

fyna said...

@Naddinsyallah =D

fyna said...

@Cik Suheela harap2 lah =D

fyna said...

@fariza fauzi haha tau xpe..ok thanks

fyna said...

@Bella ok thanks =)

Kumbang Jingga said...

cantiknyaaa fyne nie...rasa mcm pernah nmpak fyna nie..ni fyna yang pernah masuk contest dlm facebook mygossip tu ke.anywayyy u gorgeusss

Kumbang Jingga said...

awk sangat cantik selepas bertudung..

cik said...

kakfina..

ajarkan kite pakai shawl camgitu...
so sweet..