Saturday, January 15, 2011

1st day using Nutox Oxyfusion Bird's Nest Miracle Bar

assalamualaikum

review pasal 1st day pakai sabun Nutox..


Retail prices: RM23.90

is an ultra mild, non-alkaline pH 5.5, soap free and fragrance free cleansing bar.
With concentration of BNest Collagen, it cleanses, moisturizes, whithens and firm skin to reveal a flawless and youthful complexion.

Natural , Safe :
Parabense free, non alkaline pH 5.5, frangrance free 
suitable for sensetive skin


semalam i cuci muka dengan sabun ni

then bagun subuh i tak perasan lagi muka i macam mana

then i cuci muka dengan sabun ni untuk ke dua kalinya time subuh..sebab nak solat

then lepas solat i terus tidur


love it!

tak ada bau yang menyengatkan hidung..

1st aplly dekat muka..muka i rasa soft sangat-sangat! I feel refreshed after I've used it..maybe it does supply oxygen to my skin..i think it cleanses my skin properly.

tapi rasa macam kulit tegang sikit lepas biarkan air dekat muka kering..sikit je tak banyak ok

bagun tdur muka i langsung tak berminyak!

jerawat yang naik semalam terus kecut!

so i buat test..
dari bagun tdur pukul 8 sampai sekarang pukul 12.30 ( memang i tak mandi lagi =P)
muka i still tak berminyak..lembab je


recommended

untuk orang yang mempunyai kulit sensetif or yang oliy

yang mempunyai kulit kering..i tak syorkan..sebab dia akan mengeringkan lagi your skin


i'm hopping

 sabun and produk ni akan sesuai dengan kulit i yang sensetif and oily ni sampai bila-bila =D



3 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

nk beli katmana?first time tgk

fyna said...

@sugar2 kapas strawberry watson ada..guardian pon ada =)

Anonymous said...

I pon ade pkai ni.best sgt.tp smlm I pg watson.promoter nutox ckap dah xdak soap bar ni n brtukar pada cleaning foam.cleaning foam ni cm xbg effect kaw2 cm pkai yg soap bar ni pny plak.