Saturday, December 11, 2010

tutorial mencari stalkers

assalamualaikum

bila blog dah glemer..stalker pon ramai la kan..tak apa..sebab mereka ini adalah pengunjung tetap blog kita so kita mestilah bangga ok!

macam mana nak detect stalkers? ip address

ok meh i tunjuk satu website yang sangat best!


tengok..tak ramai pon yang datang blog i untuk hari ini..maklumalah tak glemer =.=


popular pages? amboi sikitnye..haha


korang click gambar i besar-besar buat ape? korang nak dload gambar i ye..jangan laaa


haaaaa..sini lah kite leh detect sapa yang tengok blog kite..jeng2 
nak lagi details? next!


berape kali korang datang..ape yang korang buat
bapa lame korang dok tengok blog i yang cntik ni pon i boleh tau ok! hehe



ini lagi best! letak ip address orang tu then dia akn keluar ape dia buat dekat blog korang..jeng2


act ada banyak lagi yang korang boleh tau..explore lah lebih sikit dekat website ni ok!


i dah ada benda alah ni dah lama..
saja sekarang baru share..hehe
i tak kisah anonymous yang komen kurang-kurang ajar dekat i
sebab i memang tau dah tau siapa anonymous itu..
so if dia saje nak komen dekat blog i dengan nama anonymous
i gelakan je..dia mesti ingat i tak tau siapa dia..haha
so sekrang dia dah tau la? ops! pecah rahsia!
haha

=D




55 comments:

onlyMYNN said...

Laa , min xde pe pon. HAHA. Xde la tuu

Ain Zulaikha said...

huwaaaa ni kena cuba ni.. hehehe

Belalang Hijau said...

gud sharing bro!
thanks...

hudhud said...

kena register dulu eh babe ? menarik ni ! hehe

ardinihumaira said...

haha habis la stalker semua.. ;p

fadhlinaafifah said...

thanksss!!! :P

fara said...

dlu pon gune gak.
mmg ley detect oh.
hehe ;)

DUniakU~ said...

br tahu nie...mekacih..byk da input dpt...sy br blajar berblog...tq sudi kongsi2..=p

fyna said...

@onlyMYNN hehe

fyna said...

@Ain Zulaikha cuba jgn xcuba!

fyna said...

@Belalang Hijau welcome =)

fyna said...

@hudhud yep! register dulu =DD

fyna said...

@ardinihumaira hehe xleh nyorok da

fyna said...

@fadhlinaafifah welcome syg

fyna said...

@fadhlinaafifah welcome syg

fyna said...

@faraa'ah la babe hehe

fyna said...

@DUniakU~ hehe welcome syg

Teyn said...

cool!!! =D

Uruchimaru @ kf said...

oh sungguh mengerikan

azaliahjsalleh said...

hoho thx for the tips la
pasni leh la tgk spe jd stalkers kat belog lya

eyya said...

sys , if da register kan ?
cane nk gune nieh . kt ne nk bukak sume2 ? boleh tlg ajar . or bgtwu steps ? if xkesah la .

fyna said...

@eyyada register kan dia kuar masukan details blog..masukan je..then next je smpai la jumpe coding..then coding tu copy then letak dekat add widget..da siap

fyna said...

@azaliahjsalleh hehe welcome

fyna said...

@Uruchimaru @ kf haha

fyna said...

@Teynheee

Einaz Shah Rizal Thomas said...

sharing is caring thansk yurp!
;D

Amirrah Zawani said...

hahaha!!! i baru taw.. kantoi sapa yg selalu stalking tu.. :)

Pinky Pixie said...

yt pun da ade lame. tp xtaw function dy. haha

tq so much dear.

Ain Zulaikha said...

walking here... heheheh

kak ina kl said...

banyak gak step ni..

cik fara :) said...

kak fyna . kte dh cube buat. hee. terima kasih sbb share ;)
tp mcm mne kte na tw spe yg tgk , err, sbb kte just tw bil owg yg visit je ?

alynna said...

wahh ,
tapi blog i sape je la nak stalker ,
follower pun tade , hikk

alinac lover said...

mcm2 leh cri kan

penyakit malas tu la ada..isk

hehe

fyna said...

@Einaz Shah Rizal Thomas welcome ^^

fyna said...

@Amirrah Zawani haha tau xpa

fyna said...

@Pinky Pixie welcome dear =)

fyna said...

@Ain Zulaikha thanks syg..i akan jenguk ur blog pulak k =)

fyna said...

@kak ina kl byk pon xpe kaka..berbaloi! hehe

fyna said...

@cik fara :) kalau ada yg komen kurang ajar tu..dpt lau tau..kan ada masa bile dia dtg tu hehe

fyna said...

@alynna haha xpe.sediakan payung sebelum hujan

fyna said...

@alinac lover tau xpe

i.k.o said...

nk try la ni! ahaha
thnx 4 sharing :)

i.k.o said...

sis klu nk try mnde ni 2k fb bole x? oho

fyna said...

@i.k.o tak boleh la sayang..fb tak boleh

stick girl said...

samala ngan i fyna.kena backstab ngan besfren sndri.maki2 dlm blog.i guna web cmni jgkla.sedihhhh sgt bila tau dia org nya :(

ilysdmff said...

eh eh, saya bukan stalker :)
nak try lah tgok kaki2 skodeng org ni.
thanks!

sabriena said...

sys...cam ner nk taw dier saper?
x der name pown juz ader tmpt ngan maser jerk an?or sy yg x reti guna?

Anonymous said...

utk blogspot je ey??
utk fb or etc xde ke?

asmak said...

thnx 4 da info..sgt3 berguna :)

Asmiza Misram said...

good tutor... nak cari sgt sape stalker blog sy nih..hehe

puteяi ʓαняα said...

dah lama cari tutoriAl ni..thanks :)

nellyQyuhyun said...

hehe besnye tuto ni,,nnt nelly nk try wat gak la,,

Nana Liyana said...

cmane nk daftar? x pndai sgt. hihi . leh bg tuto x? :)

linda samsudin said...

kak fyna . ta bole puun na detect :(

Anis Nasri said...

fyna... ip add tu kite nk amik dr mane??