Tuesday, December 7, 2010

NC Lash Maximiser Waterproof Mascara

assalamualaikum

i ade product baru yang best nak share..mascara! every gurl yang nak kasi nampak mata tu sexy kene la pakai mascara kan..baru la bulu mate tu lentik and tak la menjunam turun..haha bagi yang asli lentik ok la..bagi yang tak lentik..pakai je mascara ni nak bagi lentik



ok mascara ni from nutrimetics..mak i pakai semua barang dari nutrimetics..so i pon mengoda mak suruh beli mascara yang best-best..so mak beli ini

i like!
  1. nampak macam mahal! padahal RM 20++ je 
  2. i suke kulit dia..haha kulit? haha ala badan dia ni la..soft je and ahh! idk la macam mana nak bagitau
  3. memanjangkan bulu mata!
  4. texture macam satin..i mean dia xde nak gumpal-gumpal if pakai tonyoh je ok! kudos!
  5. dia mencari bulu mata yang hilang! kudos!
  6. berus dia best! kalau nak pakai tang lower lash sangatlah senang



tak suka la...
  1. jangan korang nak berangan if letak banyak-banyak sebab ini hanya untuk panjangkan bulu mata bukan TEBALKAN ok!



sesuai if pakai waktu siang and nak natural look 

=D


2 comments:

nurulfaridah said...

I nak yg pnjg kan dgn lebat kn
hee :D

fyna said...

@nurulfaridah beli maybelline punye la heeeeee