Tuesday, December 7, 2010

nasik ayam pulak dah

assalamualaikum

entry makan lagi..wah! sejak my mak and ayah tak ada ni..kena lah rajinkan diri sikit..nak keluar sangat lah malas! ramai orang cakap makan dekat rumah lagi sedap dari makan dekat kedai..btol tak?  so i pon mengasah skill memasak i..tak sangka semua yang i buat menjadi! hehe

hari ni i masak nasik ayam


nasik ayam...warna kuning sikit tapi tak nampak pulak dalam pic ni =.=
sedap! tapi kalau masin sikit lg sedap


sup kaki ayam! fuh! sedappppppppppppppp..asal macam minyak banyak ni..padahal letak sikit je..haish


hiasan yang cantik..hehe


ini sambal nasik ayam..fav!


dah ada sambal kene la ada kicap


tak sangka sedap jugak ayam i ni..padahal men hentam je letak untuk perap =P

selepas digabungkan?


weeeeeeeeeeeee..sedap kan? 


percaya tak time i tengh tunggu load gambar dalam blog ni.i sempat tertido? =.= 
inilah main reason i tak suka makan tengah hari


=D


9 comments:

fara said...

terliur fara dibuatnye! hehe
mmg ngantokkan klo mkn byk mase tghri. huhu ;)

i.k.o said...

eh macam sedappp! :))
kt sini pn mkn ns aym gk td~

i.k.o said...
This comment has been removed by the author.
fyna said...

@faratau xpe..kalau tdo mau buncit lak perot..haha

fyna said...

@i.k.o yeay! sama

onlyMYNN said...

waa , sedapnyerrrrr :)

nurulfaridah said...

nk blaja masak2 dr u bole? :D

fyna said...

@onlyMYNN memang sedap pom =P

fyna said...

@nurulfaridah erk! i bkn pndai masak pon la syg =.=