Wednesday, December 15, 2010

korean stuff

assalamualaikum

mai cuci mata dengan barang korea


kasut lelaki? ok ini untuk adik i.hehe


lawa tak? agak-agak i jadi 17 balik tak if pakai kasut ni? =D


SHAWL! haha sana diorang wat lilit-lilit dekat leher..kita orang malaysia wat lilit jadi shawl ok! hehe


beg merah fav!


seluar conteng-conteng! haish


american? tersesat kat korea ka? haha


oh im in love dengan baju ni! kain dia gile lembut! 


sexy!


adik i cakap singlet panjang and murah2 susah nak cari dekat malaysia


adik i cakap orang korea banyak gile pakai baju jenis ni
agak-agak kalau i pakai jadi macam korean tak? haha


terus terpikat dekat baju ni..warna dia sangat gojes!


ini baju mengandung..prepare siap-siap..haha



ok lah..semua tu adik i punye =.=

i punya?







ni je...hehe
tapi adik i cakap mahal dari baju dia yang lain
baiklah!


untuk adik kecik i

baju wajib beli..haha


act ada banyak lagi..untuk mak i..ayah i..adik i..tapi perempuan kan suka baju
so i post baju je la..hehe

nanti i post i melaram dengan baju-baju ni ye..
haha tak sabar ni..adik i cakap melaram puas-puas..
nanti dia nak bawak balik utm da..
ok =(
i bukan macam korang..i jarang gila pergi shoping..
sebulan sekali pon susah..dalam setahun ada la 2 kali..haha
caye tak?

=D


2 comments:

Amirrah Zawani said...

cantik baju yg adik u bg kat u.. kat dia byk, u dpt 1 ja ka? hehe!!! :D

fyna said...

@Amirrah Zawani nk buat mcm mana..haha