Tuesday, December 14, 2010

its time for gossip girl!

assalamualaikum

adik i dah balik! wah! rindu gila dekat dia..hehe..biasela..adik kesayangan kan..oh oh dia baru balik dari korea jugak tau! jom tengok gambar dia



haha..dah macam orang korea dah adik i =P

dah ada geng yang 1 kepala..banyak la gossip2..hehe
rindu my sis sangat-sangat..owh i upload sikit je
nak tengok lebih pergi dekat blog dia ok?

owh! dia ada beli sumthing dekat i! wah!
later i update ya! hehe

=D

p/s: tak sabar nak photoshoot dengan my sis krismas ni =P

16 comments:

Afiefah Safieni said...

muka sama la..
untuk i dia x beli ka??
sob3..

Liyana Lunia. said...

bestnyaaaaa adik u, dia pergi korea suka suka ke atau company sponsor ke cmne? jelesnyaaa. kenape u xpegi T_____T

alynna said...

jelesnyaaaa ;-)
i teringin nak g Korea jugak ! hohooo
nak shopping! nak jumpa pelakon2 dorang yang macho !, hikkss

nurulfaridah said...

bestnye!!

Amirrah Zawani said...

wahhhh bestnya pg korea.. asal u x ikut?? dia beli apa utk u?? cepat2 update nak taw gk.. :D

Nuru Ashi A 아시노코 said...

wawhhh.. besh nyee mimi g korea.. die g vacation kee sys??

Ain Zulaikha said...

fyna, seronoknya ada adik belajar luar negara ye ? :)

DUniakU~ said...

wa...sgt sonok dpt g korea...btuah sungguh sang adik..tp lg bertuah kakaknya..dpt buah tgn korea pny...=)

fyna said...

@Afiefah Safieni muka sama ka? haha uish! xsempat nk beli la.hehe

fyna said...

@Liyana Lunia. ini dia punye U yang sponsor..i xsempat pg..dok dlm malaysia dh la..haha

fyna said...

@alynna husih! ammboihh..nk tgk org macho2 je ye..gatal ni..hehe

fyna said...

@nurulfaridah tau xpe..jeles ni

fyna said...

@Amirrah Zawani beli mcm2 dia..okay =)

fyna said...

@Nuru Ashi A 아시노코 dia g gatal2..hehe

fyna said...

@Ain Zulaikha haha xla..dia gedik2 je g sana

fyna said...

@DUniakU~ hehe tp xbestla..kite dpt tgk gmbr je..haish