Tuesday, November 9, 2010

sudah siap bos!

assalamualaikum

alhamdulilah..hari ni dah boleh tarik nafas lega..sebab i berjaya close account untuk bulan ni..yeay! even lambat sikit dari tarikh yang diberikan..dua bulan ni i betol-betol stress..bila company i dapat project..untung besar..kerja pun banyak..ofis ni dah macam tongkang pecah! sana kertas sini kertas..ahh! i tak ambik peduli tentang semua tu janji segala kerja i selesai.. segala report i dah siap..sekarang i dah boleh rehat sikit..even ade serpih-serpih kerja yang belom disiapkan..hehe

semalam i balik pukul 7.30 malam! ok memang lewat bagi i..sejak 2,3 minggu ni memang i balik pukul 7 malam..office hour kan balik pukul 5 petang.. =.= semalam i siapkan jugak backup sistem..sebab dah janji dengan HQ nak hantar semalam..tapi pc buat hal..adoila..i nak bukak internet pon tak boleh! ntah makhluk ape yang menyerang pc ni..haish! i nak attach backup tu..tapi dekat 2 jam tunggu tak attach-attach lagi..bos dengan baik hati siapkan kerja i sikit-sikit..wah! sangat baiklah bos..and ade hulurkan duit sikit sebab tengok i sangat "kuat" kerja! haha

so..


i balik and tingalkan pc ni terbukak..dengan harapan esok pagi datang file dah di attach..ahhh! i tak tau nak buat macam mana lagi ok =.=' tapi tak apa..i biarkan kipas terbukak so pc ni tak adalah panas sangat..hehe..

tapi..

datang ofis pagi ni tawakal je la harap-harap dah siap attach..tapi............ =(((((((((
so i bukak balik email and attach..wah! laju lah pulak..so dah siap i close akaun bulan ni! yeay!

alhamdulilah i ada bos yang tak push i buat kerja..kalau i serabut dia akan tolong..and tak pernah marah even i ada buat salah..and kalau ada benda-benda yang rosak..dia akan betolkan..i ni tukang rosakan je. .=D



p/s : mulakan kerja dengan bismillah..dengan niat kita kerja kerana allah..insyallah segala kerja akan berjalan dengan lancar =)

No comments: