Monday, November 29, 2010

St. Ives Advanced Body Moisturizer, Hydrating Vitamin E

assalamualaikum

losyen terbaik pernah korang pakai ape ye? mesti banyak pakai vaseline kan? memang vaseline ni femes! i pon suka..selain lotion dia memang betol-betol mujarab..lotion vaseline ni ada bau wangeeeeeeeee..betol tak?

meh i review pasal 1 lagi lotion terbaik! keluaran ST IVES..

honestly..bila dah try lotion ni..i dah lupakan vaseline..eceh! macam kacang lupakan kulit pulak..tapi betol! seriesly if korang guna lotion ni..vaseline bye2 la..

owh tapi mungkin bukan semua la..bagi i..i tak cari lotion untuk cerahkan kulit..i selalu cari lotion yang melembabkan kulit..sebab dekat rumah ekon, dekat ofis ekon..semua dah tau ekon boleh mengeringkan kulit..so lotion yang boleh melembabkan kulit i sangat-sangat perlukan!

texture dia lebih likat! vaseline cair kan? tapi st ives ni bile pakai, terasa loton dia dekat kulit ni..cepat meresap! tapi if korang nak expact lotion ni wangeeeee macam vaseline tu..tak la..sebab dia tak wangee and tak busuk..hehe..tapi ni lah lotion terbaik i pernah pakai..seriesly!!!

harga? i beli RM20++ dapat sekali kapas muka..i beli dekat guardian..

i ada dengar orang ausie suke dengan product st ives ni..
meaning memang st ives ni da best la kan..

=D


2 comments:

Hellioz said...

pinjam lotion...
kah3~

nurul ainul farhain said...

nk try la.skg pon mmg gne vaseline.tp cair sgt.tak ske minyak2 sgt.huu