Sunday, November 7, 2010

siput sesedd

assalamualaikum!



siput sedut! ok siput ni fav my dad and my bf too! haish..i tak lah suka sangat..tapi bila makan tak reti nak stop pulak kan? i tak reti nak sedut ok =.=' kalau bf i and my dad makan bising la bunyi sedut-sedut..haha
kalau my bf datang seronok la my dad sebab dia ada geng nak menyedut..mak pulak akan ajak my bf teman dia pergi pasar memburu siput sedut ni..haha 

my bf pernah bawak i makan siput sedut ni dekat asia cafe..i tak sedut tapi dia sedut dekat i..haha sangat bagus! dekat rumah i pon dia tolong sedut kan..kesian =P tadi pon i makan tapi tak ada yang tolong sedutkan so i korek guna lidi..wah lagi senang! 


1 comment:

IDA said...

haha fyna senang ke nk korek gne lidi? hehe x pernah lak i mkn siput tu gne lidi..haha