Wednesday, November 17, 2010

perempuan baju putih tu dia senyummm


comey dak kami? XD

ni dekat kfc..baiklah! bukan sengaja nak tayang gambar..i pergi makan kfc minggu lepas dengan adik kecik i..sebab my ayah and mak pergi sungai petani repair kereta...

cerita dia mcam ni..time i tengah makan kfc..ade seorang perempuan di depan i..dia tengah minum air kfc saje..tak makan pon..dia pakai tudung labuh putih and baju kurung or jubah i tak tau.tapi semua putih..dia asyik pandang i and senyum..i pon senyum balik la..lepastu dia asyik je pandang i and senyummmmmmmmm..adoi rimas nye..i nak makan pon tak senang....kadang-kadang time tunduk makan i jeling-jeling tengok dia..aik! dia pandang lagi..and senyummmmmmmmm

i ni naik seram dah..kenape dengan perempuan ni..and last dia bagun and pergi dari situ..
alhamdulilah..senang la i nak makan kfc dengan senang..

tapi

bile i suruh adik kecik i tengok..dia tak nampak pulak perempuan tu.hmm..seram la pulak..

O.o


saya pon pakai baju putih time tu..haish!



3 comments:

tHe MeTaL HeRo said...

hahahahaha hantuuuuuuuuuuuu aiyok tak tau

bspotgurl said...

HUh!

apizMENGONG said...

siang kew mlm time tu .. ??