Monday, November 15, 2010

birthday adik yg ke 11

assalamualaikum

happy birthday adik yang ke 11 tahun! birthday dia 1 november haritu..hari ni baru boleh update sebab camera dekat adik i..so kene postpone la..hehe

malam birthday dia ade potong kek..simple2 je


nah! kek from secret recepi..kene beli kek biase sbb kawan i takot cair..rumah i dengan sungai petani kan jauh =.= bagi i kek ni tak sedap!!!!!!


esok tu dia bawak kek lain pulak..sambut birthday dia kat sekolah..mak i masak nasik tomato untuk 1 sekolah dia..celebrate birthday la katekan..hehe nasib baikla dia sekolah cina..so murd-murid memang tak ramai lah..kalau tak bankrup mak i

then hari sabtu i dengan adik i decide nak bawak adi kecik i pergi tengok wayang..dia dah lama tak tengok wayang..hehe so sebab birthday dia..i pon belanja lah dia 

yeay! jom p jalan2

pergi tengok cerita ni


Megamind in 3D..gile best cerita ni..cerita katun yang paling best! 


lepas ni tengok cerita ni pulak ok..hehe

dah lapar pergi makan dekat SR


as her wish! dah lama dia suruh bawak pergi makan dekat SR..dia nak sangat makan spagethi..so nah makan puas2! hehe



macaroni cheese..sangat sedap ok!



i selalu order ni je..tomyam! fav


i tengah fokus kupas udang..haha..i mana lah reti kupas udang guna garpu and camca =.=


happy birthday adik!





3 comments:

nieja said...

macaroni cheese..
omg teliurrrrrrrrrr la

Pinky Pixie said...

besarnya kek tu. *telan air liur da.
hehe.

bnyk plak gmbar mknan sedap. =.='

liyana aziz said...

brownies walnut ek?? sedapnya, lama x makan SR.. dulu masa keje Sr rajin beli brownies, sangat sedap!

pssst,, happy belated bday untuk adik! =)