Monday, November 22, 2010

amboi..marah

assalamualaikum

i bukak formspring..wuuuuuuuu terlalu banyak soalan..eh eh ada soalan yang tak best i baca..baiklah..i nak sahre dengan semua..rupa-rupanya entry i cium pipi itu zina? telah buatkan someone marah..and dia dengan bangganya melepaskan marah dekat formspring i and dengan bangganya dia tak pulak mahu namanya dikenali..

maybe dia tersalah paham pasal entry tu. 
i post entry tu sebab i geram dekat admin tu  
letak pic orang sesuka hati and then ikut sedap mulut je cakap pompuan tu buat zina.. 
macam mana kalau admin tu letak pic orang yang u kenal and buat fitnah macam tu?

tahukah anda dengan AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998 ? entry ini 
 kalau itu pic i..memang da kena saman dah ni

i selalu jugak cakap pasal politik dekat facebook..haha i noe politik tu kotor..tapi kena ambik tau jugak lah kan..and ada jugak selisih faham dekat facebook pasal politik ni tapi habis dekat situ saja..and then baik balik..so si polan ni tak pulak nak sound i dekat facebook..nak jugak sound dekat formspring..sebab apa? sebab tak nak tunjukan diri dia? ttakot glemer? baiklah! bagi lah dia guna formspring..dia nak jugak kan..

tak apalah maybe si polan ni sukekan satu parti ni and then bila orang kata dekat parti dia..dia akan marah..oh biasalah semua orang macam tu kan..i pon macam tu! haa see kita sama kan? yeay!

bile cakap pasal politik..kita semua bercakap..semua boleh bersuara..semua ada pendapat masing-masing kan? tapi sebab dia salah paham dengan entry tu..
dia ingat i nak lekehkan parti dia.. 
padahal entry tu sebab i geram ambil gambar orang sesuka hati and cakap bukan-bukan..and bila 1 day orang yang terdekat tu terkena macam 2 orang gurl dalam gambar tu baru u akan tau kenapa i tulis entry ni

sekian terima kasih

=D


 

No comments: