Friday, November 26, 2010

3 kali boroi la wei

assalamualaikum

3 kenduri dalam 1 hari..mau bertambah spare tayar ni..haha..act i tak suka sangat p kenduri..panas kot..tapi mak kata kalau hang tak mau p kenduri orang nanti kenduri hang orang tak mau p..haha ok2

1st kenduri dekat kepala batas kot,,makan sedap! tapi yang bestnya diorang bagi bahulu besaq! haha..tapi tak sempat tengok pengantin =(


tengok! sama dengan muka da..nak makan pon takot!

2nd kenduri..dekat sungai petani..makan tak best! laksa tawar..nasik pon kureng..tapi pengantin comey
^^

3rd kenduri dekat alor setar..kenduri ni best..
sampai-sampai ja nampak sawah padi! waaaaaaaa sangat cantik!


sejuk ja mata ni.. =D

then

owh time ni dah clear..diorang buat roti canai..best! time i pergi terus pujuk mak pergi amek dekat diorang..panas-panas oooooo..fuh! tak pernah i jumpa kenduri yang buat roti canai..haha

laksa sedap! pengantin lawa jugak! hehe


k nak balik da..tata

p/s: malas tulis panjang-panjang..hampa bukan baca pon..haha 

=D

1 comment:

Liyanaziz said...

wah,, siap ada roti canai kan?? yummy! esok nak sarapan roti canai!