Saturday, October 9, 2010

Organic Green Apple

assalamualaikum..

korang pernah dengar Organic Green Apple? 
teruje bile i tengok product ni dekat watson..


terbayang-bayang bau dia yang wangeee sangat-sangat..geram nak ambil semua! tapi sebab duit pun dah ciput..i just ambik losyen tangan je..and my sis ambik lip balm dia..

lim balm dia wangeeeee tapi i tak try dekat lips lagi..sebab my sis kedekut! =.=




i ambik hand cream ni sahaja..RM 10.90..

like
1. bntuk dia tak besar and tak kecik..so senang di bawa
2. texture dia likat sangat!
3. tangan memang rase smooth bile pakai

unlike
1. bau dia apple + ubat..terus jadi tak wangi..
( my sis cakap wangee so ikut orang jugak la kan)
2. kelembutan tangan lepas pakai tu tak tahan lama

maybe i tak beli dah kot cream ni..haha


2 comments:

ardinihumaira said...

comelkan... tapi i adalah kategori pemalas pakai hand cream/lotion. huhu... kalo teringat baru i pakai. bila la i nak insaf ni. huhu..

fie said...

i ade lip butter dia yunk
i beli sbb dia nye case unik!