Sunday, October 10, 2010

lip ice sheer color

assalamualaikum

i tak suke pakai lipstik! i tak pernah ade lipstik..ok itu tipu..i ada lipstik..1 je..sebab lips i sangat-sangat sensetif..tak nak lipstik yang bukan-bukan...i cuma ada lipstik from silkygirl..no 01 pretty nude..warna lipstik ni memang close dengan warna bibir i..so i tak payah tonyoh banyak-banyak..just pakai sikit-sikit je..and dia memang tahan tapi sekejap sahaja..5 jam sahaja lepastu jadi kering bibir i..sebab tu i malas nak pakai lipstik


ni yang lisa surihani pakai! i baru je terbeli dalam 2 minggu lepas..and i love it!

like
1. warna pink dia cntik and natural!
2. macam pakai lip gloss aje =P
3. xde bau yang tah pa pe
4. tahan lame! and bibir tak akan kering
5. i pakai, bile lepas makan pon stay merah2 lagi lips i..( kudos!)
6. bibir akan sentiase fresh!

(eye bag terok! help!)

akan jadi pengguna setia! cewah



8 comments:

ardinihumaira said...

dni ada beli gak hari tu tapi jarang pakai.. huhu.. ni wat dni nak g pakai skang gak :D

nn said...

oh. review yang best! lepas ni nak beli jugaklah :)

nurulfaridah said...

cantiknye u..
bbir pn mmg nmpak PINK :)

Drunbella Khoo said...

yeay.
dah tak private.
hihihi.
=)
dah lama tak pakai lip ice.
mungkin kurang serasi so malas nak pakai.
hee.

bspotgurl said...

i pun pakai lip-gloss gak
suka lip gloss dari lipstick

fara said...

Dear,
anda kene tag!

http://clumsyfara.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

suke!
i pon suke gak pakai..=)
u cute larhh dear..

btw..do folow me yeah?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

zashar said...

Do you like ball gown wedding dresses or simple wedding dresses? Simple wedding dresses also can give you a perfect look if you choose the right style.