Tuesday, September 7, 2010

selamat hari raya semua ^^

 selamat hari raya..eh tak raya lagi lah..lagi bape hari je kan..so disini i nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua kawan-kawan di blog ni..silent reader pon tak terkecuali ^^

so i nak minte maaf kalau i ade buat korang marah..i admit..i a bit sombong..hehe tapi bile dah kenal dengan i, i tak kan sombong lagi..hehe and sorry jugak tak dapat jengok blog korang..i bz lah time puasa ni..sorry ok..promise after raya i akan jengok blog korang ya =)

persiapan tahun ni biasa saje..macam taun-taun lepas jugak..tapi tahun ni best sikit sebab i beraya dengan kekasih hati..hehe..so i hope raya korang best..


ni kad raya untuk korang..edisi terhad ok..hehe

tata

p/s: tengah fikir nak letak duit berape ringgit dalam sampul raya =.=

2 comments:

fara said...

Salam Aidilfitri fyna!!! ^^

ryu said...

epy hri rye 4 u 2....

duit rye utk bdk2 50sen sdah...
bdk2 x bleh pegang duit bnyk2....

huhuhu