Wednesday, September 8, 2010

cream penghapus jerawat

semalam timbul 3 bijik jerawat..mule2 kecik je..bile malam besar gile! merah and gatal-gatal T.T
memang gatal ok! benci gile..i memang nak garu dah..tapi my bf cakap..jangan garu..nanti ade parut..cukupla parut yag dah ada ni..T.T

1. basuh muke dengan cleanser ni..yang ni memang cleanser treatment for acne..tapi tak boleh pakai selalu..kene pakai 3 or 2 kali seminggu..kalau pakai selalu kuar jerawat.. hehe st ives memang ramai tau..product yang best untuk acne..Dermatologist Tested ok..hehe non chemical



RM 16.91
lepas basuh muke..seriesly muke korang akan rasa lembut je..ecece.. 

2. then ambil cream ajaib! cewah

( Penghapus Jerawat dan Parut) 

Carmino Cream adalah herba semualajadi yang diimport daripada India dan telah terbukti berkesan menghapuskan jerawat degil seperti jerawat batu dalam masa 1-2 minggu sahaja. (kalau jerawat manja-manja..sehari pon boleh hilang ^^) Selain daripada itu Carmino Cream ini terbukti menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat.
Dalam masa 2 minggu sahaja semua parut yang disebabkan jerawat dan lain-lain akan hilang sama sekali. Carmino cream ini dibuat daripada ekstrak pokok bunga marigold yang sudah terbukti berkesan menghilang jerawat dan parut jerawat.

sapu cream carmino tebal-tebal..kalau nipis kurang menjadi sikit  =.=
i takot sangat pakai cream yang memedihkan..yelah..kulit muke bukanye tebal macam kulit kaki..haha..so pakai cream ni..memang tak pedih langsung 
insyaallah..esok jerawat tu akan terus surut..then hilang  =)

owh ya..nak beli cream ni..beli dekat sini .
testimoni pon ade kat website tu ^^

p/s: i baru dapat hadiah yang i menang makeup contest tu..excitednyeee..later i upload ape hadiah yang i dapat k!

6 comments:

ardinihumaira said...

thanks dear! i nak beli jugak la cream tu.. i ada parut jerawat tau. sobsss..

fara said...

mmg cpt bkesan eh krim tu?

Husna Lana said...

fyna, krim carmino tu takda jual tmpt lain ke? farmasi ke guardian ke watson ke? nak try sbb jerawat tgh menggila skrg T__T

mona said...

kak fyna...cream CARMINO tu takde kat pharmacy ke??thanx..! =)

Kissable_XOXO said...

Sis, da ad 2 orang tanye cream CARMINO tu ad tak jual kat watson, guardian or pharmacy. Tp sis tak jawab pon. I pon nak tanye soklan yang same, hope sgt sis reply kali nie :/

fyna said...

xada...sory sis xnmpk comment ni..cream tu ada jual online..try search cresm carmino..sure ada..ramaiyg jual