Tuesday, August 3, 2010

yea! saye menang

i ni masuk macam-macam contest tapi 1 pon xpenah menang..haha tapi kali ni menjadi rezekii..alhamdulilah =) dari 58 orang yang masuk contest.i yang menang..hehe rase cam nak lompat-lompat je..tapi tak boleh sebab tadi i dekat opis and bos ade..nanti bos ingat i ni mental ke ape..haha
tapi tangan tu laju je taip message kat my bf cakap i menang..hehe 

owh ya..i menang contest i love make up hehe

click sini if nak tengok wajah pemenang..hehe (i la tu =P)

if nak tengok penyertaan i..click sini


9 comments:

Pinky Pixie said...

cograts fyna.. bestnya menang cntest tu.. =)

Sisiantee said...

Congrats Fyna..u cute n goges mmg patot u menang!!! hihi..

peaNut said...

congrats sis sbb menang contest tu..hhuhu

Uruchimaru @ kf said...

oh begitu ke? hambe dtg pun ade berite gembire..sile dtg blog hambe cik fyna!

Pinky Pixie said...

ade award utk fyna skali =)

Fara said...

congrats fyna!
mekap fyna mmg cantek sgt.

:)

bspotgurl said...

I just love whatever things tentang vampires :)

IDA said...

CONGRATS :)

soclose2213 said...

tahniah menang..

suka sgt twilight tu, oo vampire ni pun ala2 ye..nak terjah ler..