Monday, August 2, 2010

kaftan ke taun ni

kaftan! kaftan! orang cakap kaftan trend baru sekarang..betol ke? kaftan ni ala2 baju kelawar yang pkai tidur tu..hehe
tapi bile kaftan ni di makeover sikit..memang cun lah! semua orang cakap pasal kaftan ni..tidak hairan lah if raya nanti ramai yang pakai kaftan ni..hehe i mule tau pasal kaftan ni bile tengok dekat 
dia memang suke kaftan ni sampai i pon tersearch sekali tentang kaftan ni..hehe owh patutla ramai suke..cun gile kot..i pon macam terpangil nak beli 1 jugak..hehe

then i try la tanye mr.google..memang berbaloi tanye dia..haha ok meh tengok



 cantik kan?!!!!!! 1st tengok i dah macam " omg! i nak!" haha lembut je kan..details dia kat dada mencantik kan lagi..tipulah kalau orang tengok tak berkenan..haha

owh ini memang macam princess kan? nampak mahal je..memanglah..ni rekaan rizalman =.='

 act bende kat pinggang tu je yang cantikan kaftan ni..betol x?
i suke biru and hitam tu..hehe
owh ini jugak kaftan..haha 

so korang pon gile nak beli kaftan jugak ke? =P

10 comments:

nn said...

nak kaftan jugak. tapi hari tu dah terbeli kain yang tak sesuai buat kaftan. maybe nanti buat untuk attend wedding je. beli kain satin 3 meter dah boleh buat dah. huhu

Pinky Pixie said...

aha, betol la fyna. even my mom pun tgah sibuk carik kaftan ni.. hehe

ardinihumaira said...

u nak tahu tak...
i dapat good offer from blogshop yang u recommend kat i tu... i dapat diskaun untuk harga borong. kalau u rasa berminat nak order sekali dengan i, u gtau i ey... u boleh emailkan i ke amni_shiro@yahoo.com. coz i rasa tak elok lak discus kat sini... kang orang tahu rahsia kerajaan blogshop tu pulak. hik2.. i dah deal dengan ownernya tu.. kalau u tak caya u leh email beliau dan tanyakan sama ada betul atau tak ;D

i ingat nak order dalam minggu depan. ngah kumpul duit dengan gigih ni ;p

IDA said...

i mmg nk bli bj mcm tu..tp mhl x mampu :(
so tgk jelah orng pakai..

fyna said...

@nn
wah u pndai jahit meh? jelesnye

fyna said...

@Pinky Pixie
hehe jom ramai2 pkai kaftan!

fyna said...

@ardinihumaira
haha i da tau u akan beli..ok jap nk email u

fyna said...

@IDA
ye mahal kan? i pon teringin nk beli..

bspotgurl said...

I suka yang hitam tu.. cantiknye

mogobja said...

bole x bg link website mne2 y jual kaftan ni? kalo bole, drop kat comenbox i ya :)

tq in advance.