Tuesday, August 3, 2010

freemason


tadi i reply all komen yang i tak ter reply lagi..then if ade yang komen i..i akan bukak blog dia and komen entry diorg balik..thanks pade semua yang setia kumen dekat entry i yang tah pa pe..hehe owh ya,,tadi tengah bukak-bukak blog..i tertarik dengan 1 blog ni..
milik  

dia ade cerite pasal freemason...ape itu freemason? 
ok i copy ayat  
hehe

Kumpulan yang sangat memuja dajjal and syaitan ni mostly golongan Artis Hollywood especially Lady gaga and Beyonce. Kumpulan tu nama Illuminati or freemason..

see? omg! i penah jugak beli buku mastika tapi taun lepas kot..i beli sebab ade cerita pasal freemason ni lah..nak tau ape bnde freemason ni..hmm memang mengejutkan..if korang nak tau lebih lanjut..bace kat 

owh ya..dekat sejam i bace blog dia..hehe memang best blog dia..sampai i  pon leka..hehe







p/s: tak sabar nak naik kereta baru my hubby..hehe ily sayang! sukenye bile buat plan dengan my hubby semuanye menjadi..hehe next plan? jeng2..
*mood happy ok! tak ada kene mengena dengan freemason..haha*







12 comments:

suhaida shukor said...

oh.. baiknye dia link blog I.. maceh selak2 page I... =)

intan said...

lady gaga tau la dia mmg iluminati ni..
x sangka beyonce pon cmtu..
haihh =.='

Uruchimaru @ kf said...

harus ambil tahu jgak nie..tq f0r info fyna!

wanshah said...

freemason?.. rasanya macam penah tengok cite omputeh tajuk tu. tak sangka lady gagap n beyonseh pun terlibat sama ek?.. ish3.. nak baca la blog tu. cik fyna, sy 1st time masuk blog awak. cantik theme blog awak ni. purple n simple. :) teruskan berblogging ye.

http://wanshah87.blogspot.com

missamy said...

btul3 .
laki skang lbey suke gurl yg cntik .

Zezebel said...

Freemason tu sebenarnya pertubuhan yang dah lama bertapak kat dunia ni. Mereka ni akan merekrut pemimpin-pemimpin dari seluruh dunia ketika dorang ni masih belajar lagi. Setelah dewasa, mereka2 ini akan di bantu untuk menjadi pemimpin negara di tempat mereka. Kebanyakan pemimpin2 dunia adalah ahli freemason. Lady gaga tu mungkin juga ler. muka takde la cantik, lagu xde ler best sangat tapi bleh meletup. Terbaca kat majalah dulu.

Kira mcm freemason tu pertubuhan haram ler kat Malaysia. wakakaka....

fyna said...

@intan tu lah..banyak lagi artis yang freemason ni.. =.=

fyna said...

@Uruchimaru @ kfhehe thanks to cik suhaida jugak

fyna said...

@wanshahowh yeke? thanksla sebab memuji =)

fyna said...

@Zezebel hmm tkot nye if ade pemimpin malaysia yang join freemason ni =.=

fyna said...

@Zezebel hmm tkot nye if ade pemimpin malaysia yang join freemason ni =.=

Nuru Ashi A μ•„μ‹œλ…Έμ½” said...

nurul ade 50 episod the arrival..
ni cter sal freemason n mcm2 agy..
tp leader die atok bush ah..
n madonna plg top dlm group tu..
kalo tgk the arrival ni akn tahu sume cra israel control mind kte.. kne tgk huhuh.. ta rugi..!!