Wednesday, August 4, 2010

facebook upgrade lagi

facebook berwajah baru lagi! tadi i bukak album i..then i tengok macam kt dalam gambar ni lah..mak ai besar-besar gmbar..hehe before this gambar kecik2 je kan..kali ni nah ambik! buke mate luas-luas tengok..hehe

komen album pulak dekat tepi belah kanan..bagi i, i suke lah perubahan ni! nampak lagi cool  lah!
kn2?

macam mane lah orang tak teruje dengan facebook ni kan? 
kesian tom myspace..hehe myspace sekarang ni budak-budak je yang main..kan2?
friendster lagi lah..buat la ape pun perubahan..orang tetap tak berminat

owh ya..if nak add i facebook i click gambar bawah ni ye


owh ya bagi tau korang dari blog ape ye..coz i xaprove strangers
^^

14 comments:

Zezebel said...

Yea kan? saya pun dah lama tak masuk friendster, myspace, tagged segala tu... Bangun tidur pun facebook dulu. Ketagih facebook. Hahahaha...

Fara said...

aik. nape frh punye mcm still same je?

:((

Encik Akmal said...

ahhh.. menyesal deactivate facebook..

bspotgurl said...

Betul tu, perubahan kali ni agak best :)
Fyna, pasal u tanya tentang eyeliner tu - I guna eyeliner brand - KATE

fndrocka said...

cepat betul kau up-to-date dgn fesbuk ni..benda alah tu makin berpuaka lah..

peaNut said...

xperasan plak perubahan ni...jap lagi nk g cek la..

Uruchimaru @ kf said...

mysepit dah tersepit cik fyna..iskx2 kasihan!

fyna said...

@Zezebelhaha samela..i bukk fb i trus bukak game dulu =P

fyna said...

@Farasabr2 maybe diorg uprade sorg2 kot..hehe

fyna said...

@Encik Akmallah y deactive fb pulak? adoila =.=

fyna said...

@bspotgurl KATE? mcm mahal =.='

fyna said...

@fndrocka haha nape berpuaka pulak? adoyai

fyna said...

@peaNut hehe i pon baru je perasan td =)

fyna said...

@Uruchimaru @ kf haha lawak toi! sian tom kn =P