Friday, July 23, 2010

yellow time!

i tak pernah suke warne kuning..tapi bile tengok orang pakai..wah! cun gile kot! so i think i nak dapatkan these thing sebelum tahun depan! hehe owh ya..i ni jarang kuar shoping..nak simpan duit untuk kahwen..haha gatal!
tapi kadang-kadang bile rase shoping tu datang..tak kan ade sape yang halangkan? betol tak gurls! haha

so my whishlist is


omg! cantik kan? 
1st i suke yang bntuk dia..and wrne dia yang memang terang and penutup beg tu..fuh cun lah!
2nd i suke rantai2 tu..nampak macam mahal je kan? hehe


tengok kasut ni..perfect! bunge2 tu menampakan kasut ni lagi cun gile kan

yang ni macam biase la..tapi i suke sebab simple and elegan..



see..so beautiful! elegan..fuh! sangat2 cantik..i wish i have this one day



ini cantik kah? idk but i suke leher dia and lengan dia..unik kan?


i wish i can have this asap..i betol-betol nak skinny jeans warna grey..tapi yang i jumpe tak bekenan dia hati i..tapi yang ni memang cantik..kan2?


and bile i searc skinny jeans lagi..i found this..skinny ni dia macam getah sikit..tapi memang perfect! it fit really well! omg i nak!!!!!!! =P and that blouse? cntik gile kan?

and if i nak gabung semua boleh?
i means blouse hitam..skinny grey..beg and heels warna yellow..
masuk tak? O.o

8 comments:

nn said...

cun gila blouse hitam tu!!! cunnn!

suka kuning tapi mustard yellow je :)

fyna said...

@nn haha tau xpe..i nk sgt2..i wish boleh beli nanti

naz said...

u putih boleh lah yellow i ni hitam haha

Pinky Pixie said...

sy ske yellow juga. kire choice no 2 la.. slpas pink. hehe

chantek gile kaler skinny tuh.. beli cpat. hihi

ardinihumaira said...

dni pun suka blouse hitam tu!

IDA said...

masuk je fyna..cun kot :)

Fara said...

yg baju itam tu mmg lawa giler ah!

:)

bspotgurl said...

i.. i...errr
i sgt suka semuanyaaa di dlm pic ni tau :)