Wednesday, July 14, 2010

new caller ringtone

yea! at last dapat jugak ape yang i nak..selame ni mencari-cari tapi hampa =.= tapi ni pilihan kedua..i dah cari sejak awal tahun lagi.tapi baru sekarang dapat..and jugak baru dapat tau band ni name tohoshinki..before this i ingat band ni nama DBSK..haha eh ke memang band ni ade 2 nama? confius2

dapat ape? hehe dapat buat caller ringtone lah..every month kalau boleh mau tukar-tukar..hehe..act i tak suke if pakai caller ringtone lagu yang banyak orang pakai..no3..ok lah..i beli lagu lovin you..1st time dengar terus jatuh cinta..wah! tak caya try la dengar


owh btw first choice i lagu Nicholas Teo - Tears From Polaris..


lagu ni dari drama smiling pasta..best tau cerite ni..i mule tengok dekat 8tv..bile nampak je 


gino!
hensem kan? dia macho! i suke dia sebab dia nampak ego..and if dia sayang kat someone dia tak tunjuk..hehe and dia memang kasar kt semua pompuan..kecuali yang dia sayang..i suke gile laki cmni! tapi xpenah dpt pon =.='

ok lah dia bukan hero ok..haha hero dia yang cumel2..nicholas teo


dia super duper comel! 

mule tengok kat 8tv je hari jumaat pukul 1 kot..then i cari kat youtube..wah! 1 episode terus! i means selalunye dekat youtube 10 minit je kan..tapi cerite ni 1 episode 1 jam..tapi hari ni i search kat youtube..tak de dah yang 1 jam tu T.T i nak tengok lagi 2 episode je..sedihnye..mane hilang.........nak dowload malas la..ingat nak beli dvd lah..


2 comments:

ardinihumaira said...

wahhhh.. dni lom pernah tgk lagi.. nak cuba hendap jugalah :D

Momonae Song Yoonji said...

band ni ade 3 nme..
tvxq, tohoshinki, dbsk..
sume sebutn lebeh kurang sme