Wednesday, July 21, 2010

my new makeup stuff

semua tau elianto ade buat sale kan..i tak sempat nak beli..so i suruh adik i belikan..

ni la adik i..act sume barang-barang i dia yang beli kan..kadang2 betol dia pilih..kadang-kadang tah pape..haha




 
ni baked blusher
siriesly i sangat suke kaler ni..kaler dia pink cerah..cantik sangat-sangat..act i memang tengah cari blusher kaler yang macam 
pakai..memang cun kan! hehe last2 dapat jugak ^^
RM ? (xingat harga dia)

ni baked eyeshadow..kaler coklat dark gold..cntik kaler dia
RM 9.00

  
ni eyeshadow jugak
warne pink terang! hehe tapi memang long lasting
RM7.00

  
ni HADA LABO
time i search product mane yang bagus i terjumep bende ni..yang i survey sume pakai ok je..tak de pulak yang tak ok..so i pon try la beli..and pakai dalam seminggu dah..yeah! its great! i pakai malam-malam..memang rase segar je muke kite..muke i memang sensetif..so alhamdulilah la..i pakai bende ni ok dengan kulit i..and makin cerah je..nanti i ingat nak beli full set pulak lah..coz now i juz pakai sabun je untuk cuci muke..krim ape langsung i tak pakai..haha

ni dia bagi free pencuci muke..i tak try la pulak..hehe

dua bende ni hanyelah RM 49.00

sume product dia under RM60.00..kalau tak salah la..
and boleh dapatkan dekat guardian

cube tengok vidoe ni..care dia pakai hada labo tu..sempoi o..haha i pun malam-malam tepok muke i cmni la..haha
owh ya hada labo ni memang femes dekat japan tau!
1 sold every 5 second in japan! wah! so xnak try ke? ^^

super Hyaluronic Acid, with twice the moisture retention capacity of Hyaluronic Acid 
(1gm of Hyaluronic Acid is able to hold up to 6 litres of water).
no alcohol, no colorant, no fragrance and no mineral oil.


11 comments:

ardinihumaira said...

dear...

i yang pakai tak okay tau.. 3 hari i pakai okay.. pastu timbul jerawat... hada labo tu.. i siap jual kat blogshop i tapi tak laku lak.. ni i dah bungkus2 nak wat giveaway... uhu.. bestnya u pakai okay...

cik aiLebiu said...

aah.hado labo ni mmg femes kt japan..artis2 kt sana pun pakai benda ni...

fyna said...

dini: ha? yeke? i mule2 pon kuar jerawat..toin2..haha tapi dah ok da pastu.. muke u jd cmne? ish2..bg kt i jela u..=P

fyna said...

ailebiu: hehe u xnk pkai ke babe

mimieux said...

nak jugak hat bg putih uhhhh....

Uruchimaru @ kf said...

emmm.......utk pompuan aje ni!

fyna said...

moi: haha beli la..kt jb xkn xdk kot =P

fyna said...

kf: hehe u nk pakai pon boleh =P

fatenton said...

wahhh adik u pulak yang tolong beli ye..how sweet :D

AwinLaLaLa said...

wahh! nnti nak try gak la habo laboo ni... cambesh je hehehe =]

Nab tiut said...

salam . kak fyna mahal x?betul ka ok. nak try lar.. :)