Sunday, July 25, 2010

mintak kerja

ari sabtu baru-baru ni..ade buat temuduga terbuka dekat kompleks sukan baling..jobs malaysia yang buat..memandangkan i pon cuti hari sabtu..i pon menyibuk lah nak pergi cari keje jugak kat situ..kot-kot la ade yang berkenan..even i dah ade job yang ok sekarang..hehe i bawak adik i pergi sekali..mule pukul 9.00 tapi 9.30 baru kuar rumah..hehe my kazen anta message cakap dah full orang..adik i pon pecut lah..tapi teringat dia xde gambar pasport untuk resume dia lagi..so pegi jap dekat kedai gmbar..adoyai!


tengah tunggu my sis ambik gambar pasport i pon ambik gambar sndri..haha
i pakai lense max pure pink..i ingat nak pakai biru..tapi nanti penemuduga tu terkejut lak kan? mata alien..haha


ni la adik i..hehe..yang i jelesnye..gmbar pasport dia lawa lah! =.='




kan2? terase nak jugak gmbar pasport! haha ngade..tapi sebab dah lewat..xjadi amek gmbar pasport i..act i dah ade pon..saje gedik =P

dah sampai kt kompleks sukan tu....memang full lah! nasib baik ade parking

masuk2 je kiteorang tengok keje2 yang ditawarkan..banyak untuk lulusan spm je la =.='


owh ya..kiteorg dapat ni! hehe kuning for spm, orange for siswazah



time ni dato aziz tengah berucap..adoyai..memang panas gile kot time ni..yang kat tengah2 tu lah penemuduga tu..
lepas abes je perasmian..sume serbu dekat kaunter-kaunter yang ada..haha i ni tak pernah pon pergi temuduga terbuka ni..so i macam.."oh terus pergi ke?" haha

pusing punye pusing ade jugak la yang berkenan di hati






tengok..tekun tu isi borang..haha

nak tengok muke mengantok x? haha


taun lepas punye pic..suci je muke..haha..mate pon kecik lagi..=P

haha gambar pasport memang la muke suci kan? 

gambar kad pengenalan lagi la..hahahaha



17 comments:

mira the monster said...

comeinye..hehe

naz said...

haha cantik lah gambar psport u

Uruchimaru @ kf said...

jauh beda !

::CiK MaiMooN:: said...

Haha.
Pic pasport 2 cm sonok plak tgk.
Mke sgt suci. =)

Pinky Pixie said...

hehe, sguh berbeza la pic pasport dengan gambar sebebar. pic harian lg nmpk cun. pic pasport mcm nerd2 gitu.. hikhik. jgn mara =)

Rashid said...

salam

iya.. gambar kat ic rasa lain macam je.. bertambah macho. hehe

fyna said...

@mira the monsterhehe perli ye =P

fyna said...

@nazcantik hape..muke cm ngantok je

fyna said...

@Uruchimaru @ kftau xpe..haha

fyna said...

@::CiK MaiMooN::haha suci la sngat kan

fyna said...

@Rashidwah macho ke? =P

Anne Boleyn said...

heh comel jerrrk gambar passport tu. :)


p/s: salam kenal. 1st tym komen di sini. jemput datang blog HLN balik kay. :)

ardinihumaira said...

uikkkssss serius tekun isi borang ;)

bspotgurl said...

nampak lain bebenor :) hahhaa
papepun, adik u comel

fyna said...

@Anne Boleyncomel? hehe thanks..ok2..i pg melawat blog u ye..hehe

fyna said...

@ardinihumairahaha tu la pasal..adik i snap gmbr pon xprasan

fyna said...

@bspotgurl aik adik je? =P