Friday, July 23, 2010

dia panggil korang ape?


kalau dah kapel..dalam handphone(hp) tu mesti letak gelaran macam-macam kan? 
abang sayang, my hubby, my prince, hunny bunny, sayang, abang encem,baby,hunny
haha banyak lagi lah..i pon macam tu jugak dulu..letak my hot bf, my prince charming, my baby boo, mine 4 ever, my teddy, my pummkin banyak lagi lah! haha tapi why kene macam tu ek..ye lah..dah kapel mesti letak name sweet2 dekat handphone..hehe pastu bile gado..tukar balik name asal..haha..macam-macam

and bile dating..pangilan manje ni memang la didengar..plus yang tengah hangat bercinte..kan2?
sweet je..budak-budak sekolah pon same..hehe memang comel tengok budak-budak sekolah bercinte kan?
tapi kalau lebih-lebih meluat jugak haha

tapi kalau gadoh..panggil sayang2 lagi ke? =P


so korang pangil bf/gf korang dengan pagilan ape? ^^


24 comments:

Liyanaa. said...

hihi i panggil dia b, dia panggil i bby, tu je la T_T nak panggil aku kau tp dia tamo huuu

Kitty Meimei said...

mcm2 mei panggil..bie,awak,syg,beby and nyaknayk..haha

Drunbella Khoo said...

i takda macam tu pun.
hahaha.
seorang beruk, seorang lembu.
tak pun seorang gary, seorang squidward.
^___^

aniline said...

pggil abg, sbb mase first2 kapel tu baru start cuti sem, so nak cover dpan abh ngn mak, cehh cehh bajet abg angkat la an . . pastu da strt sem ingt nk tukar balik pggilan, satgi si dia ckap buruk siku sbb da bgi nme tu pstu tarik balik . . heee sengal punye olang ! so maintain la pggil abg, n finally parents pon da tahu . . lega rase . . ^^

fyna said...

liyanaa: hehe ala aku kau cm kasar sgt kot =P

fyna said...

mei: nyaknayk? haha ape tu?

fyna said...

drunbella: ooo ni la squidward ye? ahaha u mmg gile lah

fyna said...

aniline: hehe biase la nk cover.i pon penah cmtu dulu..hehe ble igt blik lucu kn? =P

::CiK MaiMooN:: said...

Mr. L [love] n Miss Q [Querida].
Both meang dy cinta. Hehe

fyna said...

amboi2..sweetnye name korg

saya_arief said...

panggil pak cik mak cik je..
huhu..

Sujairi said...

kami panggil nama sendiri je.. dia panggil nama aku , aku panggil nama dia.. nama penuh... haha.. aku pun hairan apasal leh panggil nama penuh pula sampai sekang ni..hehe

hiro said...

gua pnggil dia nur, dia pnggil kt gua adam..keh2..nur kasih daaa.

zati said...

sye pnggil dye b..dye pnggil sye syg

tpi kalau gado dh thap cipan..i,u..i,u trus haha

fyna said...

arief: haha biar btol

fyna said...

sujairi: heehe nanti kawen pon pgil name sndri ke? =P

fyna said...

hiro: haha cet!

fyna said...

zati: ahah sweet je..bile gado trus xsweet kn =P

farhana said...

muncit dan keding.haha!=p

maisara shafiee said...

haihh . dia abie n i sayg je . tapi bila gadoo . tade makna nak pangil sayangg2 . gua lu terus . haihh . kan best kalu gado stil pangil abie sayangg . alolooo . comel je kan . haha

bspotgurl said...

i love to call him Darl for darling :)

julyanaatika said...

hahahaha ... ktowg mcm mcm kak .. kau aku un ade tpy bile gado rajin gak gune b bby . aneh tak ? ngee ~

myra said...

dye panggil i tembam..i panggil dye gemuk!.ahaha

Polkadots Chumel said...

hehe mcm2 dia panggil sy, honey, cynk, syg, yank n byk g ar, i love him ! miss him so damn much dis time :(