Friday, June 18, 2010

rugi duit

wah..dah lame rasenye tinggalkan blog yang comel ni..hehe..terlampau bz sebab kenduri kat rumah..so semua diabiarkan..hehe..ok now i nak update tentang bende2 yang best..best ke? hehe ok ari khamis lepas i dengan sisters keluar pegi penang..nak tengok wayang..mulenye ingat nak tengok lagenda budak setan..tapi adik kecik i tak nak..so decide nak tengok cite katon2 yang ade nanti..

before nak pergi penang pergi service kereta dulu..kereta kesayangan wat hal pulak..lampu tak boleh bukak..agak lame la tunggu kt citu..bosan kot



da siap service time untuk tukar kereta kepada kereta kancil..hehe sebabnye adik i tak suke nek kereta i =.='

so sampai je kt sunway..terus g tempat movies..tengok ape cite yang best..ade pulak cite shrek 3D..wah! tak penah tengok lagi ni 3D..so berkobar-kobar la..haha sape yang tak kan? hehe terus beli tiket then ade lagi mase 1 jam lebih pergi la shopping dulu ^^



mule2 macam biasela..kuarkan duit yang ade dulu..hehe
then pusing 1 sunway tu..sangat banyak baju yang cantik2..and sempat jugak beli baju yang cun2..hehe

pas abes tengok movies rase lapar lak..so i blanje adik2 makan dekat noddle station..1st time makan kat sini..tak taula sedap ke tak..tempat cantik..selesa la..





adik i mimi makan ni..
Wantan Noodle With Chicken Meat Loaf & Egg
memang sesuai untuk orang nak diet..hehe
rate: 1/5


adik i acik makan ni..
Fried Rice With Prawn
yang ni boleh tahan sedap
rate: 4/5



i pulak pilih ni..nyum2
Tom Yam Seafood
sedap la jugak..boleh order lagi..
rate:3/5


adik kecik i makan 
Chicken Chop With Sweet & Sour Sauce
sedap jugak..tapi sos dia kureng lah
rate:3/5






semua dah kenyang..nanti boleh datang lagi..tapi setahun sekali je la..haha
rugi duit =.='

2 comments:

Lovelysya said...

eyy sis maw tnye..act i pon tak penah tgk vers 3D..
so how is it?
ape je kelainan dpd cite biase?

fyna said...

3D? hhe
macam if ade bnde2 terbang..then dia dtg dekat..smpaikan mcm nk terkene kite..haha..adik sis siap tepis2 lagi.