Monday, June 28, 2010

novels

i love novels! tapi dah lame tak baca..last baca time sekolah menengah..lepastu dah tak pegang da novel..semalam ayah belanja 2 novel


selagi ada dia and andai itu takdirnya
.i pilih selagi ada dia..i suke novel aisya sofea tulis..andai itu takdirnya adik i yang pilihkan..i suke keluaran alaf21..sebab cerite dia tak lah meleret2 sangat..hehe

novel fav i..Jauh..itu memang fav i lah..novel tu dapat mase menang kelas tercantik dekat sek teknik sungai petani 2..hehe



novel ni memang superb lah! novel ni tak tebal tapi cerite dia leh wat kite nangis..

ade banyak novel yang best2 i nak share..tapi dah lupe la novel mane yang best..tapi time i sekolah dulu..novel paling glamour..novel ombak rindu and lagenda budak setan





mesti ramai penah bace cerite ni kan? 2 novel ni memang la tebal.hehe

tapi i tak tengok lagi filem lagenda budak setan..tak rase nak tengok.ade yang cakap cerite dia best..ade yang cakap tak best..nantilah i tengok..act i tengah tunggu cerite twilight saga ni..hehe tapi..i bukan la big fans edward, jacob or bella..i just suke cerite dia sebab cerite dia lain dari yang lain..=)

orang kate sape yang bace novel ni orang tu dia memang jiawang...btol ke?

2 comments:

hudhud said...

i pernah baca novel jauh ! best2. biacara hati pun i suka. hehe
btw babe, jom la join contest i pulak? :)

fyna said...

bicara hati! yes best2! hehe
contest? i da tgk..trigin nk join..t i join k