Tuesday, June 22, 2010

my body scrub
















body srub yang paling best! i dah gune scrub ni 3 bulan..memang2 best..kalau kulit yang kering..1st aply, kite dah boleh rase hilang kulit kering tu..and kulit kite jadi sangat-sangat lembut! tiap2 hari i scrub badan i gune scrub ni..kalau ade daki2 degil tu..tonyoh je dengan bende ni..sure hilang..i gerenti tu..tapi sabar la..bukan hilang mengejut..slow2 hilang =)
and bau dia sangat lah wange..scrub ni dari korea..so kalau nak kulit macam orang korea..gune lah scrub ni..hehe scrub ni dari cosway..harganye under RM50..dalam RM20++

Enriched with premium Korean Red Ginseng and 12 nourishing plant extracts to renew and rejuvenate your skin for a supple, flawless finish.


Ingredients:




rate: 5/5

15 comments:

missamy said...

kat mane ek nk beli scrub ny ? :)

MinTy said...

am sure gonna try...

fyna said...

missamy: kt cosway..

minty: yes! u should try this..and gonna love it

cik fara :) said...

wow, 5/5. huu. act kt cosway je ke? len kdi tade? harga 20 sumthing?

missamy said...

tenkiu ek 4 da inf0 :)

fyna said...

cik fara: hehe yes 5/5..kulit i skrg da cntik sbb bnde ni la =) idk la u..bnde ni pon dari cosway kn..tmpat len i xtau lak..yes mase i beli 40+ tp now da trun..hrga kt cosway kan berubah2..hehe

missamy: =)

Hapiz Rahman said...

COSWAY sangat denkat dengan rumah aku.. :) sapa nak pesan tinggal msg kt chatbox blog aku. hahahah just kidding.. salam ziarah

Hapiz Rahman said...

COSWAY sangat denkat dengan rumah aku.. :) sapa nak pesan tinggal msg kt chatbox blog aku. hahahah just kidding.. salam ziarah

Kazaztan Team said...

produk korea mmg bagus...

FiRsYa MeLisSa said...

looks like best lah scrub tu...
hurm..nak crilah..
btw, bufday 19 feb yer??
samalah kita!!!

intan said...

bleh kasi cerah kulit ka produk ni? coz mcm mau try...

fyna said...

hafiz:haha lucu..u lah g try =P

kazaztan: ye sbb kulit asia same ngn kite

firsya:hehe cari la.. =) wah! yeke? leh smbut same nanti =P

intan: cerah? tak sangat kot..sebab bg i dia more bagi kulir kite lembab n lembut..pkai lame2 cerah la kot..hehe

jaya jr said...

huhu..ni memang jage kulit satu badan ni..

fyna said...

jaya: org pompuan mmg kene jage kulit ma..hehe

fyna said...

jaya: org pompuan mmg kene jage kulit ma..hehe