Friday, June 18, 2010

legong time

semalam paklong and my family pergi legong kat baling..legong tu kolam air panas yang memang femes la kat baling..hehe last pergi time skolah rasenye..memang da lame sangat tak pegi sana..bertolak pukul 9.30..sesat sampai 1 jam..haha sebab dah lame tak pergi..jalan pon jalan baru..malam2 pulak..hehe nasib baik la abang burger tolong tunjuk jalan...bile dah sampai,fuh ramai gile orang..tak ramai yang mandi.ramai yang rendam kaki je..

tempat ambik tiket..dulu mase i pegi free je..sekarang tempat pon dah cntik..kene la bayar tiket..hehe
rm4 untuk dewasa
rm2 untuk kanak-kanak


kolam ni la yang paling ramai orang mandi and rendam kaki,,sebab kolam ni kurang panas 

ni kolam paling panas! sorry camera tak suke pic malam2..so nampak cmni je la..hehe
xde orang mandi kat kolam ni.memang gile2 panas la..tengok la wap dia..fuh! scarry




kiteorang lepak kat kolam ni..panas jugak la..


tengok kaki i..hehe i juz cuit-cuit je..hehe panas! xsuke lah!


kazen i mandi kat kolam besar...hehe 


 i tengok orang mandi je la..tak nak join..hehe

dalam sejam lebih la lepak kat situ..so time tu dah pukul 12 lebih..semua dah mengantok..so time untuk balik



then uncle call suruh datang rumah dia makan kuey teow goreng..


tiga kali uncle goreng..makin lama makin sedap..so semua pon menambah la..

then smbil makan chit chat sampai kul 2 pagi..hehe

uncle..muke penat memasak kot.. =P


1 comment:

Lovelysya said...

i pn penah pgy kolam air panas..huh ape name tah tak hengat~

pun just cuit2 je kai..hot~tasuke sgt..
and i kan putih so nmpk merah2..hee.
org len ingt lebam.tataw ngh panas..hee~