Sunday, June 27, 2010

fakerss eyelash

fakerss eyelash? hehe tak lah..fake eyelash saje..sume orang tau kalau pakai fake eyelash ni mate jadi macam patong! sape nak jadi ,macam orang korea or japan yang comel-comel..pakai la fake eyelash..mesti cun! mate pon jadi bolat! hehe

i pon nak jugak jadi macam jepon or korea ni..cun je kan..i mule minat dengan fake eyelash time pergi kat saloon emilio kat sungai petani..awek owner tu selalu pakai eyelash..memang cun...tak makeup pon tapi pakai eyelash je..memang yang tebal la eyelash dia..macam jepon tu..ish! sangat jeles..sume orang tau yang orang cine mate diorang sapet je kan? so kebayakan orang cine memang suka pakai fake eyelash..
orang melayu tak boleh pakai ke? boleh..hehe

i pon suke pakai..mule-mule pakai memang la tak pandai..gam tak lekat la..letak tak betol la..tapi bile lama-lama practice depan cermin..jadi pandai lah..korang pon try lah practice depan cermin k..chaiyok2! hehe

bile dah addict dengan fake eyelash..pergi mane2 pon nak pakai fake eyelash ni..haha..yelah..bile pakai mate kite nampka cantik je..so confident tinggi je kan..hehe..tapi sekejap je la seronok..lame-lame bile bosan sentuh fake eyelash pon tak nak..hehe..selagi kite teruja dengan fake eyelash ni..pakai je la..orang nak kate apa pon kate la..yang penting tak gune duit diorg pon..fake eyelash nak tertangal ke hape ke..tak kisah! sebab bile dah jadi macam tu..baru la kite tau care mane yang betol and salah pakai fake eyelash ni kan2? diorang ape tau? nak dengki memanjang..dengki lebih la sikit k..i loike! haha



elianto aje..yang mahal-mahal coming soon..hehe

7 comments:

ardinihumaira said...

cantik! dni tak reti pakai.. huhu. dan rambut kamu juga cantik... nak tips boleh? :D

fyna said...

tips rambut? owh boleh2..tunggu ye.. =)

Uruchimaru @ kf said...

sesuailah dgn kamu..

:: bubu :: said...

kte xnk tips rambut...
tapi nk tips jd cun cm akak..
wakakaka
CANTIKKKKKKK MATA...

fyna said...

uruchimaru: thanks..u xnk try ke? haha

fyna said...

bubu: haha dik pon dh cun ma..nk tips watpe lg..ish

peaNut said...

makin cantek la mata sis pakai bulu mata palsu nih...menyerlah lagi